A+ A-

Orgazmusom a lovon 1. rész - Az első közös élmény

Budapest határában, levő lovardában, ahol a lovamat tartom egy új paci érkezett, gazdájával egy hosszú hajú sráccal. A fiút már az első perctől kezdve szimpatikusnak találtam. Egy-két hét elteltével, az egyik reggel, miközben a lovamat nyergeltem odalépet hozzám és megkérdezte, lenne e kedvem vele tartani. Hogyne lett volna, mióta megláttam, attól a perctől kezdve erre a napra vártam. Azóta együtt lovagolunk, és ahogy az már lenni szokott hamar jött a közelebbi kapcsolat is. Ennek a közelebbi kapcsolatnak köszönhető erotikus élményeimet (lovon és ló mellett) szeretném megosztani, pár történetet elmesélésével.
Kilovaglás előtt megbeszéltük, hogy aznap szőrén ülve megyünk a lovakkal, így is tettünk. A tanyát már jó ideje magunk mögött tudva, kényelmes tempóban léptettük lovainkat, közben folyamatosan beszélgettünk. Hirtelen ötletből megkérdeztem, -Nem lenne ahhoz kedved, hogy egyszer mögém, üljél?
Kérdésemre nem szóban válaszol. Cselekszik.
Gyors mozdulattal a jobb kezében tartott szárra egy csomót köt, majd a lova nyakára fekteti, lábát felhúzva, elrugaszkodik róla, és már ugrik is át hozzám.
Jó lovaink vannak, az egész művelet semmilyen reakciót nem váltott ki belőlük.
Most már mögöttem ülve a fülembe súgva kérdi, -Vágta mehet?
Rábízom magam, hiszen mióta megismertem, erre a pillanatra vártam. Lovamat vágtába indítom, de ő nem kapaszkodik belém, kezét, lazán lógatja maga mellett, csak azt érzem, hogy könnyed csípő mozgásával finoman átveszi a lovam irányítását. A vágtától hátradőlve, érzem izmos mellkasát, ellazulok, nem húzok a száron, hagyom, hogy a lovam nyugodt egyenletes tempójában haladjunk. Míg az ő lova pár méterre lemaradva tőlünk, követ minket.
Érezni kezdek egy erősödő vágyakozást, hogy hozzámérjen, kissé még jobban rádőlők, majd a bal kezemmel hátranyúlok, megfogom kézfejét, előre hozom, és a combomra fektetem. Meglepődők, újból, mert most is határozott. Mind a két kezével átkarolva az övemet kezdi el kilazítani. Nem tiltakozom. Hagyom, hogy a farmerem gombjaimat leküzdve jobb kezét bedugja, és a bugyimon kívül maradva végig simítson egészen a ló hátának határáig. Az ujjai, pont jó helyre kerülnek. Kis körkörös mozdulatokkal el is kezdi, lágyan mozgatni őket. A másik kezével sem tétlenkedik, a balt is munkába állítja. Becsúsztatja pólóm alá, és ott a mellbimbómat, és környékét puhán masszírozza.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 09. 24. szerda 07:34
Ez gyenge lett.
#2 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?