A+ A-

A kopasz énekesnő 1. rész

Hirtelen felriadok. A szemem tágra mered a sötétben. nem tudom mi ébresztett, talán egy hang? A szívem iszonyatosan gyorsan ver, és én hallgatózom. Aztán meghallom, apró nesz, a szomszéd ágy felől jön. Mary alszik ott, a harmadik szobalány. Halk nyögést hallok, biztos rosszat álmodik. Vaksötét éjszaka van, a hold elbújt az égen. És szörnyű meleg. Napok óta hőség van, és itt a padláson igencsak megreked a levegő, hiába tartjuk az apró ablakot nyitva, az éjszaka nem elég hűvös, hogy kihűtse szobánkat. De legalább a lonc illata árad. Rajtam csak egy könnyű takaró van, és tudom, hogy Mary sem a nagydunyhát húzta magára. Megint apró nyögést hallok, most egy kicsit hangosabb mint előbb. Meg szuszogást. Egyáltalán nem úgy hangzik, mintha Mary aludna. És akkor meghallom, egy férfi hangját. Hát ez ébresztett fel, egy férfi van a szobánkban. Megdermedek, mozdulni se bírok.
Halk cuppogás hallatszik, és tudom, hogy csókolóznak. Tudom, mert múltkor kilestem a fiatalabbik lovászinast ahogy a szeretőjével cicázott az istálló mellett. És amikor már belemelegedtek a csókolózásba, akkor ilyen hangokat adtak ki. Száj a szájon, nedvesen, ez hallatszik Mary ágya felől. Továbbra is lapulok, és remélem, egyikük sem figyel rám. Persze magam tapasztalatlan vagyok még, még meg se csókoltak. Az egyik inas ugyan odaszólt nekem kétszer is, de anyám megtanította, hogy senki férfival szóba ne álljak. De az a csókolózás múltkor, meg ezek a halk hangok igen érdekesek. Tovább fülelek.
Most mintha másképpen cuppognának, mintha már nem száj mozogna szájon. És mocorgást is hallok. Halk sóhaj.
Eddig egyetlen egyszer láttam mi történik férfi és nő között, amikor a lovászinast lestem ki. A szeretője szőke hajú lány, fehér a bőre, szeplős a melle, meg a háta. Az inas bezzeg barna, szerintem sokszor ing nélkül lovagolja be a lovakat. Azon az estén a fehér bőr bűnösen összeolvadt a barnával. A lovászfiú végigcsókolta a lány mellét, hosszasan elidőzött a kis csúcsoknál. A lány megragadta üstökét, és húzta balról jobbra, aztán egy idő után vissza. A fiú keze közben már jóval lejjebb járt, és a lány összeszorította a combjait, a fiú keze meg ott maradt középen. Nem tudom, mit csinált, de a lány igencsak sóhajtozott. Aztán hirtelen szétnyitotta a combjait, és felfelé lökte a csípőjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ulysses 2017. 03. 30. csütörtök 21:06
Nagyon jó hangulata van ennek a történetnek. Nekem tetszik!
#6 listike 2016. 07. 18. hétfő 19:31
Nem is tudom, majd kialakul talán.
#5 sunyilo 2016. 07. 18. hétfő 19:31
Érdekes történet, folytasd!
#4 veteran 2016. 07. 18. hétfő 13:44
Egész jó. Folytasd.
#3 feherfabia 2016. 07. 18. hétfő 06:17
Tetszett!
#2 A57L 2016. 07. 18. hétfő 04:30
Érdekes írás és nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 07. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?