A+ A-

Szingli pörgés 5. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena nagy örömmel írta meg a „Szex a kocsiban” című bejegyzését. Megkönnyebbüléssel töltötte el, hogy ezt a kalandot is kipipálhatta. Egy héttel később, mikor barátnőinek mesélte élményét, akkor azok teljesen meglepődtek, alig akarták elhinni, hogy Lorena még sosem csinálta autóban. Megrökönyödésük és hitetlenkedésük kissé bosszantotta, de ugyanakkor hajtotta is, hogy minél több új dolgot kipróbáljon.
A második romkertes buli nem sikerült olyan jól, mint az első. Telt ház volt és nem tetszett nekik a felhozatal, így a vadászat sem akart összejönni. Az estét követő másnap Vivi eldöntötte, hogy a legközelebbi helyszínük a Rio lesz. Járt már ott néhány alkalommal, és fejből tudta az eljövendő összes fontosabb esemény dátumát. Barátnői ritkán mertek vitába szállni vele, inkább hallgattak rá szinte mindenben.
Lorena már a klub bejárata előtt megtorpant és ámulatba esett, bent pedig még jobban kiült a csodálat az arcára. Sokkal szebbnek találta a helyet élőben, mint a képeken és a videókon. Nem bánta meg végül, hogy nívósabbnak számító buliba érkeztek. Viszont miután alaposan körbetekintett, rájött, ott a drágább ruhákban való megjelenés a divat. Ráadásul beljebb érve, időnként kellemetlenül túlöltözöttnek is érezte magát a szokásos buliszerelésében.
A lányok ízesített sört iszogattak, közben Vivi és Timi rágyújtottak egy cigire. Lorena egyszer még a gimiben kipróbálta, de azóta nem élt vele, még úgy sem, hogy barátnői nem sajnálták tőle.
Egymást hívták meg újabb és újabb körökre, aztán Vivi nem bírta tovább, táncolni akart. Mindhárman a tánctérre vonultak, egyenesen a tömeg közepébe. Lorenának nem volt elég az alkoholmennyiség, és az ital sem volt túl erős ahhoz, hogy kellően feloldódjon, így Vivi mozdulatait és lépéseit leste, aki minden helyzetben szeretett, és tudott is táncolni.
Egy idő után Vivi észrevette, hogy Lorena csak erőlködik, így teljesen közel lépett hozzá, majd összesimulva kezdett el táncolni vele. Lorenába hamar bátorságot öntött barátnője segítőkészsége. Mikor körbepillantott meglátta, hogy egyszerre több fiú is méregeti Őket. Átfutott a lány fején, hogy részben talán éppen ez lehetett Vivien célja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran 2016. 07. 17. vasárnap 06:11
Jó sorozat, tetszik.
#4 sunyilo 2016. 07. 16. szombat 18:05
Lehet folytatni. Jó.
#3 A57L 2016. 07. 16. szombat 09:28
Én is olvasnám még tovább.
#2 vakon53 2016. 07. 15. péntek 13:30
Folytazsd!
#1 Törté-Net 2016. 07. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?