A+ A-

Szingli pörgés 4. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Mivel a lányok már kezdték unni azt a négy helyet ahova rendszeresen jártak, így tervbe vették, hogy egyéb diszkókat is kipróbálnak. Timi és Vivi ismertek több másfélét az egyetemisták által felkapottakon kívül, de az igazán durva klubokhoz még nekik sem volt szerencséjük. A nyári szórakozóhelyek csak egy hónappal később nyitották kapuikat, ezért nehezebben ment a választás. Hosszas ötletelések és netes böngészések után, végül Vivien javaslata bizonyult a legjobb megoldásnak: „Nézzük meg azt az új helyet, ami nemrég nyílt a Népligetnél!”
Lorenának akadt némi fenntartása az ottani bulikkal kapcsolatban, ugyanis túl népszerűvé vált a hely, Ő pedig nem vágyott se „heringpartira”, se kedves, illetve kevésbé kedves ismerősökkel való találkára. Rendszeresen feszült hangulattal készülődött, ha odamentek.
Az első alkalom péntekre esett. A klub egyiküket sem nyűgözte le, de adtak neki még egy esélyt. Lorena munkája miatt gyakran dolgozott hétvégén, így ilyenkor előtte, csütörtökön szórakoztak. Úgy alakult, hogy a második ottlétüket erre a napra kellett tervezniük. Reménykedtek, hogy szebb emlékekkel távoznak majd, mivel a csütörtök estéken akciósan adtak néhány italt, és abban is bíztak, hogy hétköznap révén kevesebb lesz a vendégek száma. Jobban is sikerült a folytatás. Élvezték a zenéket, táncoltak a DJ pult közelében, de csak Viviennek volt kapása, bár neki szinte mindig.
A harmadik buli egy héttel később, szombaton történt. Vivinek ismét össze jött a vadászat, de akkor éjjel már a másik két lány is nagyobb sikerrel járt: Timi a party közepén felszívódott, Lorena pedig kipróbálta a kavargatásnak azt a formáját, amely arról szól, hogy kizárólag flörtöl és smárol egy idegen, de számára helyes pasival.
A negyedik alkalmat a következő héten, csütörtökön ejtették meg. Egy újabb unalmas buli részesei voltak. Egyedül Vivi tudta élvezni, mert viszonylag gyorsan összemelegedett egy sráccal, és egy fél órás táncot követően eltűnt vele, aztán egyedül tért vissza nem sokkal a zárás előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 07. 17. vasárnap 03:38
Ez nem jött be,nem tetszik.
#3 sunyilo 2016. 07. 13. szerda 21:56
Volt már jobb is, de elmegy...
#2 feherfabia 2016. 07. 13. szerda 06:07
Gyenge!
#1 Törté-Net 2016. 07. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?