A férjfogás művészete 1. rész

Szavazás átlaga: 8.71 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2016. július 11.
Hossz: 114 136 karakter
Elolvasva: 2 833 alkalommal
– Hogy a csudába kerültem ide? – kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemeset a hasznossal. Már a kert is lenyűgözően, hangulatosan elrendezett díszcserjékkel és tujákkal fogadott, aztán az impozáns épület kápráztatott el a szépségével. Nem volt annyira lakájos, de élhető és kicsit misztikus, ahová az ember pihenni vágyik.

Szinte óvatosan lépkedtem a márványpadló cirkás lapjain a barátaimat követve. Sándorom, aki cimborám volt öltönyben kiöltözve, fekete lakkcipőben cipelte az oldalán Bernadettet. Azt a nőt, akit szinte még nem is ismertem, Mindössze párszor találkoztam csak vele. Legutóbb akkor, amikor Sanyival együtt hatalmas lelkifröccsöt próbáltak belém erőltetni a pár hónappal ezelőtti válásom utáni levertségem ellen. Ő volt az, aki édesen közvetlen ölelgetések és trágár megjegyzések millióival bombázott, hogy jöjjek velük el egy amolyan búfelejtő estére. Nem mondtam neki nemet, mint ahogyan más nőknek sem mondok nemet semmire. Hagytam magam rábeszélni, hogy részt vegyek egy olyan buliban, amiben nem volt fontos a részvétel, de Betti határozott fellépése és meggyőző érvei ellen nem volt mit tennem.

Maga a nő egy picit duci alkatával, hosszú, szőke fürtökkel és derékig érő póthajjal nem volt annyira az esetem, ennek ellenére, mint nőnemű lény nagyon tetszett. Imponált az exhibicionizmusa és a közvetlensége. A szókimondása sokszor elképesztett, de bevallom férfiasan, hogy mindannak ellenére, hogy korábban kerültem az ilyen típusú nőket, nagyon bejött nekem. Élveztem a társaságát, és csak azért nem alakult közöttünk semmi sem, mert Sanyi barátságát még a nő vonzerejétől is jobban tiszteltem. Betti annak ellenére, hogy néha kicsit bugyuta volt, ezt azért nagyon jól érezte, és ha kacérkodott is, vagy kihívóan az ölembe ült, sosem merészkedett messzebbre. Tudtam, hogy olyan nő, akiért csak a karom kell kinyújtanom, máris megkaphatom. És pont ezért voltam most éppen itt, egy dúsgazdag vállalkozó pazar villájában, akivel nemrégen egy üzletet is kötöttem. Betti volt a közvetítő, ő ajánlott be. Nos, ez volt a dolog hasznos része. És hogy mi volt a kellemes? Az hogy egy szexklub részese lehettem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 52 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.71 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2016. július 19. 03:58
#6
Érzelmes,szép írás.
1
l
listike
2016. július 12. 07:40
#4
Nagyon várom a folytatást.
1
f
feherfabia
2016. július 12. 06:52
#3
Tetszett!
1
sunyilo
2016. július 11. 22:11
#2
Ha a címből nem derült volna ki, nem is tudnám miről szól, viszont nagyon jól megírt történet. Folytasd!
1
T
Törté-Net
2016. július 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1