A+ A-

Csupán egy kis játék

Halk nyöszörgést hallok a szobából. Panaszos, kétségbeesett nyöszörgést, melyet fájdalom itat át. Arcomra mégis mosolyt csal. Beletúrok rövid, fekete hajamba. Bár a bőrkesztyűtől nem érzem, ahogy az ujjamat simogatja, mégis izgatóan hat rám. Akárcsak az újabb nyöszörgés. Izgatottan végignyalok felső ajkamon, majd még egyszer gyorsan belenézek a tükörbe. Hajam egészen hátrasimult attól, hogy beletúrtam. Mandulavágású szemeimben a vágy szikrái táncolnak. Ezt alátámasztja heves szívverésem is. Az átlagosnál gyorsabb légvételem látványosan kidomborítja az ingem szétgombolt felső gombjait. Csak az ellenőrzés kedvéért hátat fordítok a tükörnek, és megvizsgálom bőrnadrágomat is. Tökéletesen feszül a fenekem, ahogy azt elvárom tőle.
Az újabb, sürgető nyöszörgés kizökkent a tükör csodálatából, és figyelmemet ismét a háló felé irányítja.
Hát akkor nézzük meg, mit fogtunk – nyalom meg ismét kaján vigyorra húzódott ajkaimat.
Szinte dédelgetve érintem meg a fenyőfa ajtót, és simogatva nyitom ki. Mögötte a hálószobám terül el. Jókora, lefüggönyözött ablakok, melyek a beáradó fényt vörösre festik, pár jelentéktelen szekrény, és a kedvencem: a jókora francia ágy. Na az ágy nem véletlenül a szívem csücske. Igazi mestermunka. Egy antik bútorkészítővel készíttettem, aki a legjobb minőségű tölgyből faragta, hogy tartós legyen, a fejtámaszt pedig két hónapon keresztül faragta, hogy minden virág, és inda tökéletesen tekergőzzön rajta. A fa kereten mérhetetlenül kényelmes, vastag ágybetét pihen, amit fekete szatén lepedő takar. Ó, és ami a lepedőn van! Kéjesen az ajkamba harapok, és megpróbálok elnyomni egy sóhajt. Egyedül szemöldököm ugrik meg egy pillanatra kihívóan.
A lepedőn egy férfi tekergőzik azzal a reménnyel, hogy valahogy megszabaduljon béklyóitól. Nem túl sok sikerrel. Bokáit egyenként egy-egy bilincs tartja fogva, míg csuklóit a feje felett erős kötelek egymáshoz, és a fejtámlához rögzítik. Márpedig, ha én valakit megkötözök, az nem fog egyhamar kiszabadulni, garantálom. Rövid, világos barna haja szexisen összekócolódott már, mintha csak én túrtam volna össze.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 00:36
Wow! Nagyon tetszett a karakterek közötti feszültség!
#7 cscsu50 2016. 07. 12. kedd 07:35
közepes
#6 sunyilo 2016. 07. 5. kedd 18:12
Határozottan a műfaj szép darabja!
#5 joozsi 2016. 07. 5. kedd 11:38
Nem tetszett.
#4 veteran 2016. 07. 5. kedd 07:58
Nem tetszett.
#3 feherfabia 2016. 07. 5. kedd 06:07
Nem tetszett!
#2 A57L 2016. 07. 5. kedd 04:33
Érdekes történet,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 07. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?