A fantázia hármas

Szavazás átlaga: 5.59 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2016. július 1.
Hossz: 6 024 karakter
Elolvasva: 531 alkalommal
A régi barátnőd Évi rád ír az egyik nap, hogy szeretne magához hívni, beszélgetni téged, te kissé meglepődsz, de elmész. Sima csajos dolgokról kezdtek dumálgatni, csak ti ketten vagytok otthon. Rajta egy kellemesen térdig érő szoknya és fekete atléta feszül. A te tested rövidnaci és egy egyszerű, de szépen kivágott póló takarja. üdítővel, amikor adja odafele véletlen hozzáér a kezedhez és megremegsz.
Ezt észre is veszi és megkérdezi, hogy mi a baj mire te, hogy semmi-semmi.
Évi észre veszi rajtad, hogy vonzódsz hozzá és tetszik neki a helyzet, szépen lágyan megérinti, az arcodat simogatja, lassacskán közelebb hajol, szétnyitja a száját, amit közben megnyal a nyelvéve, l te közben kissé idegesen figyeled, hogy mi történik de nem mozdulsz. Egyszer csak azt érzed, hogy a nedves ajkai a tiedet falják, és már csak viszonzod neki a csókokat, egyre hevesebb lesz a csók mindkettőtök részéről és vadul nyelveztek.
Évi mivel ő a kezdeményezőbb, már a melleidet simogatja egyre határozottabban és a kezedet oda húzza az ölébe, hogy érezd kicsit milyen erős vágyakat ébresztettél fel benne. Persze ezek a vágyak benned is lángra kaptak annak ellenére is, hogy te először tiltakoznál eme bűnös viszony ellen. El akarod húzni a kezed de visszatolja. Erre még jobban felizgulsz, és már elkezdi levenni rólad is meg magáról is a ruhákat, bugyiban és melltartó nélkül vagytok, szívogatja a cicidet miközben már ő is a te nunidat cirógatja a kezecskéjével. Át mentek a szobájába ahol rádönt az ágyra és gondolkodás nélkül kapja le a bugyidat, és azonnal bele is fal a pinádba. Sikongatsz az élvezettől, el se tudtad képzelni, hogy ez ennyire jó érzés. Azonban ekkor a bejárati ajtó csapódására leszel figyelmes, fel akarsz kelni, de Évi vissza nyom és csitít, hogy nincs semmi baj. Az ajtón egy fiatal srác toppan be.
Évi bemutatja, hogy ő András friss kapcsolata és azért is hívott át téged, mert szeretnék hármasban nyomni és rád gondoltak. Ellenkezni kezdesz, hisz párod van, mire ők nyugtatnak hogy nem lesz belőle semmi gond. Eközben a srác ledobja a ruháját, és amikor meglátod a meztelen farkát nem is gondolkozol tovább, csak csendben figyeled, mit csinál. Oda lép Évihez kinek a szájába nyomja keményen és felszopja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.59 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2016. július 3. 12:40
#6
Aki fikázó megjegyzéseket tesz, az nem tud írni, még ennél rosszabbat se. Folytasd...
1
vakon53
2016. július 1. 14:56
#5
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
1
l
listike
2016. július 1. 06:59
#4
Nem kellett volna megírnod.
1
f
feherfabia
2016. július 1. 05:52
#3
Gyenge!
1
a
A57L
2016. július 1. 05:16
#2
Nem tetszett,egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2016. július 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1