A+ A-

A fantázia hármas

A régi barátnőd Évi rád ír az egyik nap, hogy szeretne magához hívni, beszélgetni téged, te kissé meglepődsz, de elmész. Sima csajos dolgokról kezdtek dumálgatni, csak ti ketten vagytok otthon. Rajta egy kellemesen térdig érő szoknya és fekete atléta feszül. A te tested rövidnaci és egy egyszerű, de szépen kivágott póló takarja. Megkínál üdítővel, amikor adja odafele véletlen hozzáér a kezedhez és megremegsz.
Ezt észre is veszi és megkérdezi, hogy mi a baj mire te, hogy semmi-semmi.
Évi észre veszi rajtad, hogy vonzódsz hozzá és tetszik neki a helyzet, szépen lágyan megérinti, az arcodat simogatja, lassacskán közelebb hajol, szétnyitja a száját, amit közben megnyal a nyelvéve,l te közben kissé idegesen figyeled, hogy mi történik de nem mozdulsz. Egyszer csak azt érzed, hogy a nedves ajkai a tiedet falják, és már csak viszonzod neki a csókokat, egyre hevesebb lesz a csók mindkettőtök részéről és vadul nyelveztek.
Évi mivel ő a kezdeményezőbb, már a melleidet simogatja egyre határozottabban és a kezedet oda húzza az ölébe, hogy érezd kicsit milyen erős vágyakat ébresztettél fel benne. Persze ezek a vágyak benned is lángra kaptak annak ellenére is, hogy te először tiltakoznál eme bűnös viszony ellen. El akarod húzni a kezed de erőszakosan visszatolja. Erre még jobban felizgulsz, és már elkezdi levenni rólad is meg magáról is a ruhákat, bugyiban és melltartó nélkül vagytok, szívogatja a cicidet miközben már ő is a te nunidat cirógatja a kezecskéjével. Át mentek a szobájába ahol rádönt az ágyra és gondolkodás nélkül kapja le a bugyidat, és azonnal bele is fal a pinádba. Sikongatsz az élvezettől, el se tudtad képzelni, hogy ez ennyire jó érzés. Azonban ekkor a bejárati ajtó csapódására leszel figyelmes, fel akarsz kelni, de Évi vissza nyom és csitít, hogy nincs semmi baj. Az ajtón egy fiatal srác toppan be.
Évi bemutatja, hogy ő András friss kapcsolata és azért is hívott át téged, mert szeretnék hármasban nyomni és rád gondoltak. Ellenkezni kezdesz, hisz párod van ,mire ők nyugtatnak hogy nem lesz belőle semmi gond. Eközben a srác ledobja a ruháját, és amikor meglátod a meztelen farkát nem is gondolkozol tovább, csak csendben figyeled, mit csinál. Oda lép Évihez kinek a szájába nyomja keményen és felszopja. Arra viszont nem számítasz, hogy erős kézzel megragad téged miután jó kemény és nyálas lett a farka és tövig rakja beléd a merev faszát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.54 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sunyilo 2016. 07. 3. vasárnap 12:40
Aki fikázó megjegyzéseket tesz, az nem tud írni, még ennél rosszabbat se. Folytasd...
#5 vakon53 2016. 07. 1. péntek 14:56
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#4 listike 2016. 07. 1. péntek 06:59
Nem kellett volna megírnod.
#3 feherfabia 2016. 07. 1. péntek 05:52
Gyenge!
#2 A57L 2016. 07. 1. péntek 05:16
Nem tetszett,egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2016. 07. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?