A+ A-

Szex után milyen jólesik a hideg kávé...

Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetések kellettek egy egy kiutalás megszerzéséhez. Nekünk a lebontott bérházi lakásért cserébe utalták ki aminél nagyobb szerencse nem is érhetett bennünket 1970-ben.
Néhány héttel a beköltözés után már szépen be voltunk rendezkedve és kezdtük magunkat otthon érezni. Velünk átelembe hamarosan beköltözött egy ugyancsak fiatal pár akikröl késöbb kiderült hogy a müvészi életben bontakozó tehetségek voltak. Elkerülhetetlen volt, hogy elöbb vagy utóbb összetalálkozzunk a liftben vagy a zárt lépcsöházi folyóson, ami hamarosan meg is történt. Elsönek a feleségek futottak össze, és kezdték lerakni a jövö alapjait, majd néhány nap múlva nekem sikerült együtt utaznom Lacival. Mire a nyolcadikra felkúszott a lift már kölcsönös vizitben egyeztünk meg és a következö hétvégére terveztük ennek elsö menetét minálunk.
A napok repültek és mire észbe kaptunk ránkköszöntött a szombat délután. Laci és Ági ott álltak az ajtónkban és rövid udvariaskodás után a nappali garnitura kényelmébe süppedve megcsendültek a pálinkás poharak. Néhány további kör után a feleségek kivonultak a konyhába összecsapni valami harapni valót, mi pedig behoztuk az elmaradhatatlan szombat délutáni kultúr müsort az akkor még csodaszámba menö szines tévén ... a bajnoki meccs közvetitést. A két éllovas csapott össze a kispesti stadionban. Én Honvéd drukker voltam mig Laci az újpestiekért lelkesedett. Szerinte Bene Feri volt a világ közepe. Na ezen aztán jól összeröffentünk és magyar szokás szerint azonnal fogadtunk a mérközés kimenetére. Laci annyira beindult, hogy olyan kijelentést tett miszerint leszopja magát ha a Honvéd győz. Gondolom a pálinka szólalt meg bennem amikor azt válaszoltam, hogy ne önmagát hanem engem szopjon le ha ez jön be. Erre természetesen azonnal a kölcsönösségre hivatkozott, hogy akkor meg én Öt ha a Dózsa győz. Arra nem is gondultunk, hogy döntetlen is lehet az eredmény.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 10:44
Nekem csak a buzulás nem tetszett a fiúk között (nőknél nem zavar!). Hadd adjak hozzá a nyelvtani reklamációkhoz valamit: Nem szekszuális, nem is sexuális, hanem szexuális! Csak helyesen nem írtad le egyszer sem...
#11 sunyilo 2016. 07. 1. péntek 23:59
Tetszetős történet, a fikázóknak annyit, hogy ilyen hibáért akkor reklamáljanak, ha történelemkönyvben találják...
#10 zenito 2016. 07. 1. péntek 16:06
1970-ben színes tv a panelben??
Még 80'-ban sem volt,legfeljebb ábrándoztak róla.
Az emlékezet megszépíti a dolgokat.
#9 vakon53 2016. 06. 30. csütörtök 12:07
Nemszeretem a buzikat!
#8 RAVETRAIN 2016. 06. 30. csütörtök 11:25
Nekem tetszik! Simán lehetne szerintem valamivel többre is pontozva.
Részemről 10-es. Természetesen eltekintve néhány helyesírási hibától.
Én nem ilyeneken akadok fönn, hanem azon, hogy leszoptad Lacit ahelyett, hogy ő szopta volna le saját magát nyes
De persze ez már csak ízlés kérdése. Szerintem ez egy nagyon izgalmas történet. Üdvözletem Áginak, amiért megtérítette a feleséged!!! Imádom a biszexuális nőket. (Ja és az erkölcsrendészek meg cenzúrázott keretek között sz.pják le egymást! Ki az a k.csög szomszéd aki feljelent embereket azért mert jól érzik magukat, miközben nem ártanak senkinek.
Az ilyenek gondolom a saját hajlamaiktól félnek, és bizonygatni akarják, hogy ő tisztes beidomított polgárok.)
Lehet túlzásba vittem magam, de ezt jól esett kiírnom magamból.
Gondolom ti is oszjátok a véleményem az ilyen álszent férgekkel kapcsolatban.
#7 veteran 2016. 06. 30. csütörtök 08:12
Tetszett,jól megírt történet. 1970 körül házibulin is ritka volt a csoport szex, és ha kitudódott az erkölcsrendészet is megjelent.
#6 cscsu50 2016. 06. 30. csütörtök 08:00
jó történet
#5 listike 2016. 06. 30. csütörtök 07:51
Nagyon közepes.
#4 gyuri0926 2016. 06. 30. csütörtök 07:32
Elsö alkalommal volt a farkam egy szájban, mert a feleségem ezt elképzelhetetlennek tartotta (akkoriban ez nem volt az előjáték elfogatott formája mint manapság).

Bocs 1970-ben 22 éves voltam és a nejem , naponta 2-3 szor leszopott .Ez teljesen természetes volt , házi bulikon is ,akkor még így hívtuk a gruppent.
#3 feherfabia 2016. 06. 30. csütörtök 06:45
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 30. csütörtök 05:02
Nem lett rossz,érdekes történet.
#1 Törté-Net 2016. 06. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?