A+ A-

A gyerekkori szerelmem

Mielőtt elmesélem szerelmünk kezdetét, röviden bemutatkozom.
Pár évvel később fiúkkal is ismerkedtünk, aztán a szerelmi csalódásaink újra egymás karjaiba sodortak minket. Igaz különösebben el sem szakadtunk egymástól, legalább is én csak kíváncsi voltam milyen egy fiúval, de a szívem mindig is Julcsihoz húzott.
Éveken át az volt a fedő sztorink a szüleink és a barátnőink előtt, hogy idővel megint szeretnénk barátot, de most sokat kell tanulni, hogy megalapozzuk a jövőnket, aztán 25 felé közeledve, amikor mindkettőnknek lett munkahelye, némi hitelből és a bátyám segítségével vettünk egy takaros kis lakást Pesten, és mielőtt beköltöztünk:
- Hogy vagytok mi újság, mi amúgy leszbik vagyunk! –persze nem így fogalmazva.
Élveztük a szexet a volt fiúinkkal, szóval biszexuálisak vagyunk, viszont szebbnek látjuk a női testet és lelket. A bátyám már korábban is tudott rólunk. Amikor elmesélte, hogy a barátnője be akarta venni harmadiknak a barátnőjét, tudtam, hogy vele őszinte lehetek.
Őt szeretem a legjobban a családból, és persze a nővérem. Ő is elfogadott minket.
Idővel anyám is, de van egy olyan érzésem, hogy csak apám hosszas ostromlásának köszönhetően. Könyörgöm a nővérem részéről van már unokája, akkor mit zavarja, hogy a kisebbik lánya a puncit szereti jobban! Egyébként anyám nem engem nem tudott elfogadni, hanem saját magát amiatt, hogy egész életében nem merte kiélni a kíváncsiságát a nők iránt. Bátorkodom gondolni mindezt csupán abból, hogy pár hónap múlva apám rajtakapta őt egy idegen nővel a hitvesi ágyukon.
A barátnőink is mind elfogadtak. Mik ki nem derülnek, ha az ember felvállalja magát!
Ők a férfiakhoz húznak inkább, de külön - külön mindketten bevallották nekem, hogy voltak már lánnyal is, és miután szembesítettem ezen jó tulajdonságaikat egymással egy csajos péntek estén, mondhatni lakásavató bulin, nem csak ránk való tekintettel vonultak el a másik szobába miután Julcsival heves csókváltásba keveredtünk előttük, mert a nyitott ajtón át kiszűrődő hangok alapján nem csak beszélgettek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2016. 08. 7. vasárnap 12:30
Szép történet. 10pont.
#6 Johnyy 2016. 07. 2. szombat 00:30
Most tart kerek 7 pontnál. De azért én kíváncsi lennék a folytatásra. smile
#5 pjünci 2016. 06. 29. szerda 13:19
Köszönöm a szavazatokat! Bár bevallom, azt hittem, talán 8-asra lesz pontozva a serdülőkori élményünk smile Persze nagyon örülünk ennek a nagyjából 7 pontnak, és ma este meg is ünnepeljük némi iszogatás keretén belül smile
A folytatás ennél úgysem lenne izgalmasabb. Egyszerűen csak csináltuk, amikor lehetett smile Aztán később fiúkkal is jártunk, de végül egymást választottuk. Még egyszer köszönöm! Élmény volt megírnom a történetünket.
Sziasztok!
#4 veteran 2016. 06. 28. kedd 07:33
Folytatás jobb lehet. Tetszett.
#3 feherfabia 2016. 06. 28. kedd 06:41
Tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 28. kedd 05:56
Közepesre értékelem.
#1 Törté-Net 2016. 06. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?