A+ A-

Mocskos és perverz

Az egész abból indult, hogy egy másik társkeresőn megismerkedtem egy Németországán élő mocskos perverz döggel, elég gyorsan megtaláltuk a közös nevezőt, fotócsere, szaftos sztorik, még egy kis fotócsere, még szaftosabb sztorik.
Megbeszéltük, hogy találkozunk 3 hét múlva. Házas volt, de imádott félrelépni,nem azért mert rossz volt otthon a szex, hanem szimplán ez zabolázatlan, kéjenc szex mániás nő volt,tökéletes pont mint én.
Nem is egyeztettünk többet, akkor még vendéglátóztam, megbeszéltük, hogy este 11 kor találkozzunk, én bezárom az éttermet addigra. Eljött a 11 óra, hatalmas üvegfala volt a helynek így messze elláttam az utcára. 50 méter körül meg is ált egy piros autó, ki is szállt belőle a leendő partnerem, alacsony 160 cm, rövid tüsi hajú, 90 es cicikkel megáldott 38 éves anyuka. Hmmm igen szeretem a nőies nőket, mint külsőre mint korban. Ez van, na, jó szeretem a nagyon fiatal hamvas lányokat is, na de vissza a témához. Egy szimpla fehér póló volt rajta egy kis piros miniszoknya meg egy kis alacsony talpú cipő, így sétált a bejárat felé.
Gondoltam meglepem egy kis huncutsággal. Tali, puszi puszi, pár kötelező kör, hogy utazott stb. Hoztam inni és leültünk egy U alakú kanapéra, szexin leült mellén nagyon közel isteni szexi illata volt nem babarcú, hanem kéjes szex éhes tekintet arc, már legszívesebben itt....
Mondta fáj a lába én meg felhúztam az ölembe tettem és masszírozni kezdtem persze úgy, hogy ne tudjon összezárt lábakkal ülni, láttam nincs rajta bugy. Hmm jó pont,simogattam masszíroztam egyre erotikusabban egyre feljebb csúszva a lábán,közben beszélgettünk,nagyon jó volt természetesen dumáltunk mindenről miközben a testünk egyre jobban felizgult. Emlékszem azt kérdeztem tőle mi a kedvenc étele ekkor már a belső combjánál volt a kezem és siklott is tovább kis terpeszt csinált erre és zavartalanul mesélte mit szeret miközben már izgattam is a csiklóját,éreztem egyre nedvesebb be akartam nyálazni a kezem, de nem volt rá szükség, már nem csak izgattam a csiklóját hanem meg-meg is ujjaztam finoman.
Én nem öltöztem át még mindig felszolgáló ruhában voltam szándékosan, de előtte letusoltam. Megkérdeztem akarja-e tudni milyen kis meglepit csináltam neki. Persze igen volt a válasz "nyúlj a kötényem alá" direkt nem vettem fel boxert, amikor jött lehúztam a sliccem és kilógattam a farkamat,a hosszú kötény takarta,és miközben ujjaztam kőkeménnyé dagadt a farkam, ő kéjesen huncut mosollyal alányúlt és egyből rá is markolt. De nem csinált semmit, csak megcsókolt, imádom, ha egy nő el tudja venni amit, akar, rövid csók volt csak egy kis nyálgyűjtésnyi nyelvjáték. Megkérdezte, hogy el is fogyaszthatja a meglepetést? Erre félre húzta a kötényt és rá is hajolt a farkamra, szeretem ha szopnak nagyon de még inkább a kölcsönös élvezeteket, ő ösztönösen félig eldőlt a kanapén rá a farkamra, felhúzta a lábát kis terpeszt csinálva hogy gond nélkül tudjam ujjazni, izgatni a csiklóját, miközben ő kőkeményen elveszi amit akar. Megkérdezte nem gond e ha végig szop, erőteljesen fixált orálisan és szereti a geci ízét.
Lehet nemet mondani egy ilyen hölgy kérésének? Én úriember vagyok így engedtem, de közben az ujjazását nem hagytam abba, sokáig szopott, közben láttam a kis táskáját mellette ki volt nyitva hát és megláttam egy szép kék vibrátort, nem is kellet több, szó nélkül kivettem és már meg is dugtam vele, felhördült, de aztán egy kéjes nyögéssel visszacuppant a farkamra. Az első élvezést így éltem meg.
Aztán lejjebb mentünk egy szinte, meztelenre vetkőztünk mindketten, összetoltam két asztalt mielőtt jött volna és egy pokróc is került rá, de előbb én jöttem, mivel én is orálisan fixált vagyok. Leültem a kanapéba , majd elé térdeltem és elkezdtem nyalni,még jó hogy mindig van nálam bilincs. Ki kellet bilincselnem, mert nem akarta, hogy élvezésig nyaljam. Amikor már nem tudott elszabadulni a lábait a vállamra tettem, így térdeltem előtte, markoltam bal kezemmel a csípőjét vagy a mellét izgattam jobbal simogattam és ujjaztam felváltva, direkt húztam amikor már éreztem hogy elélvez, játszottam vele irányítottam. Ennek az eredménye egy hatalmas spriccelés lett, kiélveztem minden cseppét mohon faltam az élvezetét, majd feljebb csúsztam előbb a mellét nyaltam végig majd a nyakát. Még mindig a feje fölött ki volt bilincselve minkét keze úgy ült a kanapén. Ahogy halattam felfelé éreztem, hogy totál kész van, majd megcsókoltam, kéjesen szenvedélyesen. És pont ebben a pillanatban egyszerre a csókkal hatoltam a forró nedves puncijába tövig egy határozott lökéssel, megálltam és éreztem, hogy lüktet, hogy kiélvezzük mindketten.
Nagyon finom szűk puncija volt pedig két gyereke is volt már. Majd kihúztam a farkam és újra tövig hatoltam belé, tágítottam, játszottam vele. Ezután levettem a bilincset, hogy jobban tudjon mozogni, sok pózban dugtunk és mindketten jó párszor elélveztünk, isteni volt ahogyan meglovagol,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.61 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2016. 07. 6. szerda 17:15
Remélem a következő rész jobb lesz.
#8 Andreas6 2016. 06. 24. péntek 19:30
Nem tetszett.
#7 sztbali 2016. 06. 24. péntek 18:57
Túl mocskos.
#6 vakon53 2016. 06. 24. péntek 10:15
Feleségem és én várjuk a folytatást.
#5 veteran 2016. 06. 24. péntek 09:03
Nem tetszett.
#4 listike 2016. 06. 24. péntek 07:04
Valmiért nem nagyon tetszett.
#3 feherfabia 2016. 06. 24. péntek 05:46
Egész jó!
#2 A57L 2016. 06. 24. péntek 05:42
Kemény,de izgató írás.
#1 Törté-Net 2016. 06. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?