A gyönyör vad formája

Szavazás átlaga: 6.65 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2016. május 27.
Hossz: 10 480 karakter
Elolvasva: 726 alkalommal
Mint ahogy szokott lenni, jött a hétvége és én már nagyon vártam. Vártam, hogy bulizni menjek és kiszemeljem áldozatom, aki olyan dolgokat tesz a testemmel, mint még senki. Barátnőimmel szombat délelőtt megbeszéltük, hogy hány órakor, hol találkozunk, és vetjük bele magunkat az éjszakába. Persze ezt megelőzi az a fajta készülődés, amiért a férfiak nincsenek oda. Gondolkodtam, mit vegyek fel, hogy igazán csábító legyek és felhívjam magamra a figyelmet.
Ekkor eszembe jutott a tűzpiros, mély dekoltázsú szexi miniruhám, amit eddig nem mertem felvenni. Kicsit késésben voltam a készülődéssel, ezért így egyszerűbb választásnak is tűnt. Felvettem előbb a hozzá illő melltartómat, melytől kebleim még feszesebbek lettek, és a nyári melegségtől már amúgy is csillogtak a lemenő nap sugaraiban. Majd felkerült rám a tűzpiros tangám is, viszont már olyan vágyban égtem, hogy kezemmel végigsimítottam igazán kerek és feszes fenekemet. Majd továbbsiklott előre, szép lassan a kebleimre, amit egy kicsit megmarkoltam, így még inkább lázban égtem. Szép lassan felhúztam formás lábaimra a combfixet. Itt sem bírtam ki, hogy ne érjek magamhoz, és benyúltam a bugyimba, és kicsit simogattam magam. Mikor észrevettem, hogy kezdek nedvesedni, abbahagytam, hiszen még fiatal az éjszaka. Majd felkerült a ruha is. A látvány még engem is zavarba hozott. Tudtam, hogy ez az este más lesz...
Este 10 óra. A városban végre egymásra találtunk a barátnőimmel, akikkel még előbb beültünk egy lokálba, ahol már amúgy is hangos zene szólt és tele volt prédával. Mindenki rendelt magának valami italt. Én nagyon ügyeltem a megjelenésemre, így nem kezdtem el vedelni, hanem úrinő módjára egy kellemes martinit kezdtem el iszogatni. Közben körbe-körbe néztem, hogy megtalálom-e azt, akit keresek, akire szükségem van, aki nem fél majd olyan játékba bele menni, amitől más lehet, hogy visszariad. Ahogy lenni szokott, pár pohárka után már igazán megjött a kedvünk a bulihoz és a tánchoz is. Így elindultunk gyalog a nem messze lévő szórakozóhelyre. Ekkor már fél 12 lehetett. Eddig nem találtam senkit, aki legalább kinézetre azt az elszántságot sugallta volna, hogy igen, én ma megteszem.
Mikor már barátnőimmel a szórakozóhelyen megtaláltuk azt a helyet, ahol kényelmesen táncolhatunk, de mégis középpontban vagyunk, akkor hirtelen felfigyeltem egy férfira a sarokban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.65 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2016. május 28. 17:55
#6
Nem nagy szám
1
sunyilo
2016. május 27. 22:17
#5
Kellemes olvasmány.
1
veteran
2016. május 27. 08:39
#4
Nem tetszett.
1
a
A57L
2016. május 27. 07:49
#3
Közepes,de kedves elbeszélés.
1
gyuri0926
2016. május 27. 07:35
#2
Mert másnap felébredve egy cetli várt az asztalon: egy rövid szerelemben volt részünk, mely egy igazán durva és forró szexben teljesedett ki! Most pedig vadászok tovább!

Mégis kinek az asztalán ? A pasién , aki ott hagyott Téged egyedül a lakásában ?

Na ebből is látszik , hogy ez egy gyengécske és mini-mini utánzata a "szürkéknek "
1
T
Törté-Net
2016. május 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1