A+ A-

Zitakrónikák 7. rész - Bűnös élvezetek

Minden elbaszódott. Nem, nem minden, ez túlzás. Csak minden, ami jó és különleges volt az életemben. Az egész úgy hatott, mint egy marokra fogott jégkocka. Szorítottam, de hiába, megolvadt, kifolyt az ujjaim között, és végül semmi sem maradt belőle.
Tizenöt éves korom óta vonzódom a nővéremhez. Tizenhét évesen feküdtem le vele először és azóta egy majdnem egyéves szünetet leszámítva tartós szexuális kapcsolatot tartunk fenn. Zitával hálni különleges élménynek számított, egy orgazmusrobbanás-sorozatnak, amihez a robbanóanyagot az szolgáltatta, hogy tabu volt.
Ez fűtött minket, ez űzött minket egymás ágyába – már ha éppen ágyban csináltuk. Egyetlen és sokáig megmásíthatatlannak hitt tény volt mindennek a mozgatórugója: lebukhatunk, és akkor lesz nemulass. Aztán minden elbaszódott.
Először Zita legjobb barátnője, Zsani előtt buktunk le. A két csaj rettenetesen összeveszett, számomra meg kiderült két fontos dolog: Zsani lefeküdt a bátyjával, és pár éve leszopott, csak nem emlékszem rá, mert rohadtul be voltam rúgva. És ezért szemétkedik velem évek óta.
Aztán Zita ágyba bújt apánkkal és egy újabb fontos ténnyel lettem okosabb: a szüleink nagyjából a kezdetektől fogva tudják, mit művelünk a nővéremmel. Nemhogy elfogadták, szorgalmazták a dolgot, mi több, részt kívántak venni benne.
Az i-re a pontot az tette fel, amikor Zsani bátyja, Gellért megjelent az ajtónkban. Először azt hittem, kiveri a fogamat, amiért a húga mellett dugtunk Zitával, de miután biztosítottam róla, hogy egy ujjal sem értem Zsanihoz – ez persze hazugság volt, mert megujjaztam álmában –, majdnem a keblére ölelt.
Gellért ugyanis mindkét húgát megdugta, ami nehezen fért össze a ténnyel, hogy már laza két éve rendőr volt, így kicsit többet kockáztatott, mint Zita vagy én. Szóval ez a titok megviselte, pláne, hogy senkivel sem beszélhetett róla. Így jöttem én a képbe, egy ember, aki megérti a baját, osztozhat a gondjain, akinek kiöntheti a szívét és felmentheti bűnei alól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.12 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Ulysses 2017. 03. 13. hétfő 17:17
A téma, a kategória nem a kedvencem, de Izirider stílusa lenyűgözött!
#15 A57L 2016. 05. 20. péntek 05:38
Jó ez a sorozat.9P
#14 listike 2016. 04. 30. szombat 09:29
Nagyon tetszett. Még sok ilyet.
#13 feherfabia 2016. 04. 27. szerda 06:05
Tetszett!
#12 veteran 2016. 04. 26. kedd 14:21
Remek.
#11 cvirag 2016. 04. 26. kedd 07:39
Nagyon jó ez is és szépen megoldottad a csavart. Izgultam, hogy mi lesz a jogos következménye, ha felodják a tabut.
#10 Izirider 2016. 04. 25. hétfő 21:38
Magus: értettem, hogy értetted, és erre gondoltam. Csak én nem ilyen vagyok. Ha elkezdem, akkor addig írom, amíg kedvem van hozzá vagy be nem fejezem. Szerencsés eset, ha az utóbbi előbb következik be, mint az előző. nyes
#9 sunyilo 2016. 04. 25. hétfő 19:05
Ez bizony jó.
#8 magus022 2016. 04. 25. hétfő 19:05
nem úgy értettem, hogy ne írj évekig nyes úgy értettem, hogy ezt a történetet tedd félre hosszabb időre, mondjuk 1 év, másfél, 2, kb, ennyi idő alatt azért változik az ember írásképe és világnézete smile és akkor a karakterek jellemén is érződni fog, hogy tényleg eltelt ez az idő, nem pedig csak azt mondod: 15 évvel később... smile de kíváncsian várom a folytatásokat, hajrá hajrá
#7 Izirider 2016. 04. 25. hétfő 18:47
Újfent köszönöm a dicsérő szavakat. smile

Magus022: az a helyzet, hogy három rész még biztos lesz - a nyolcadik ráadásul újfent egy hónap múlva, mert az már készen van. Azt fogja még kettő követni, és bár nem fogom zárásnak tekinteni, egy korszakot lezár Zita és Levente életében. Ha utána lesz még Zitakrónikák, vagy legalábbis, újra ők ketten kerülnek középpontba, akkor az már az én terveim szerint is évekkel eme események után lesz. És pont azért ugranék az időben, hogy már érettebb, öregebb mivoltukban jelenjen meg (bár ezzel kapcsolatban van még valami, de az spoiler lenne :P ). Éveket várni viszont vagy fogok vagy sem, az írás ugyanis nálam inkább kedv, semmint tudatos döntés kérdése. smile
Ha kedvem van, írom, ha nincs, talán évekig vagy sohasem folytatom. Könnyen lehet, hogy tényleg évekig elteszem a "befejező" epizód után, lehet, hogy már másnap előveszem.

Amúgy az új sorozattal is majdnem beletrafáltál. Ezzel kapcsolatban egy kis érdekesség: az első változatban ez a történet nem Zitakrónika, hanem egy új sorozat első része volt. Zita egyáltalán nem szerepelt benne, Zsani viszont igen (Levi összejött volna vele a házukban), ahogy Gellért is - a történetben említett beszélgetés Levente és Gellért között benne volt -, és Levi kétszer is lefeküdt volna az anyjával, másodszorra egy autós előjáték után a szabadban. Az eredeti Zitakrónikák 7 pedig egy swinger-klubban játszódott volna (megjegyzem: eredeti elképzeléseimben a szülőkkel ugyanabban a részben, egy swinger-klubban feküdtek volna le, de hát ez is megváltozott - viszont a téma sokszor előjön, így esélyes, hogy egyszer lesz egy ilyen sztori). Ezt sosem dolgoztam ki, és az eredeti történettel - meg az új sorozat cselekményvázával - piszok elégedetlen voltam, így visszatértem a kályhához. Az eredeti történetből nagy vonalakban az eleje és a címe maradt meg, utóbbi viszont a 9. rész címe lesz.
#6 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 12:29
Nagyon de nagyon jó!
#5 magus022 2016. 04. 25. hétfő 10:59
iszonyatosan jó írás lett, bár ahogy mondtam, voltak a sorozatnak olyan részei, amik számomra kevésbé voltak élvezetesek, de a végére sikerült kikerekítened egy újabb szenzációs sztorit. mivel nem csak szex, hanem irodalmi szempontból is szemlélem a sorozatot, amondó vagyok, ha neked lennék, én itt zárnám le. nem azért mert rossz, ellenkezőleg! pont most kerek, most van egy lecsengése, ami pozitívnak mondható, de mégis van egy nyitott, elvarratlan szál, amit később, ha úgy adódik, újra meg lehet fogni. de ezt a sorozatot én itt tenném le, és vagy várnék vele pár évet, amikor változott valamennyit az írói képed, stílusod, más színben látod a világot, és akkor folytatnám, újra elővéve a karaktereket, de akkor érződne rajtuk is, hogy korosodtál, s veled együtt ők is, vagy ha nagyon benne vagy, akkor is lezárnám, és egy teljesen új sorozatot kezdenék, szintén pár év ugrással, bár mivel te magad nem zárkózol ez esetben a hőseidhez, nehezebb lenne átadni velük, rajtuk keresztül az eltelt időt. de mondom, ez csak az én véleményem, én most, ezzel az írással befejezettnek érezném, ha folytatod tovább, akkor reménykedve olvaslak smile

10 / 10 / 10 pontok
#4 fiesta14 2016. 04. 25. hétfő 09:10
szuper
#3 gyuri0926 2016. 04. 25. hétfő 08:14
Nagyon jó
#2 papi 2016. 04. 25. hétfő 08:11
Nagyon jó irányba indult a történet. Tetszik és várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2016. 04. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?