A+ A-

Különös történeteim 4. rész

Lia halála után pár hónappal a Nyugati pályaudvar közelébe vetett a sorsom, ahol egy kollégám hugával vettünk ki egy egyszobás lakást, de semmi sem volt köztünk, csupán anyagi megfontolásból laktunk így együtt. Persze a haveri körben mentek a poénok, de az a helyzet, hogy a csaj úgy nézett ki amire régebben azt mondták, hogy olyan, mint egy NDK - s sportolónő. Szóval baromira nem volt az esetem, de én se neki. Mintha egy pasival laktam volna együtt. Viszont egyik szombaton felugrott a barátnője.
Kitalálták, hogy menjünk üljünk be valahová. Mivel épp nem volt más dolgom elmentem velük. A Nyugatihoz közel egy sörözőben parkoltunk le és Ildi (a csaj akivel együtt laktam) megkérdezte, hogy gond lenne - e ha a barátnője nálunk aludna, mert összeveszett az apjával és nem akar hazamenni. Furcsa volt számomra, hogy egy 23 éves csaj ennyire tart az apjától, de Ildi elmesélte amíg Tünde a mosdóban volt, hogy gyerekkorától kezdve nagyon szigorúan fogják szegény lányt és most próbálja lerázni magáról a szülői igát, de ez nem megy zökkenőmentesen. Megbeszéltük, hogy ha jó neki a kanapén akkor alhat nálunk. A szobát a beköltözéskor úgy rendeztük be. hogy középen egy szekrénysorral kettéválasztottuk, így mindkettőnknek volt egy sarok magánszférának, a szekrénysor végénél levő falon meg volt a "nappali". Egy kanapé egy kis asztallal.
Valahogy úgy alakult, hogy egyikünk se akart alkoholt inni, így fulljózanon mentünk vissza. Megvacsoráztunk és közben végig poénkodtunk, meg röhögünk. Tünde segített elmosogatni, Ildi meg közben elment fürdeni mondván, hogy másnap korán kell kelnie. Mosogatás után Tünde megköszönte, hogy belementem abba, hogy nálunk aludjon és köszönetképpen átölelt és adott egy puszit. Határozottan kellemes volt az érintése, pedig nem túlságosan vagyok oda a rövid, fiús hajú csajokért. De neki jól állt. Mint ahogy szexi volt a két kis hegyes melle, amik majdnem átszúrták a pólója anyagát, meg a kis gömbölyű popsija.
Ildi után Tünde vonult el a fürdőbe majd én és mire végeztem Ildi már javában aludt, így a barátnőjével suttogva beszélgettünk még, Tünde a kanapén fekve én meg a szélén ülve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Rinaldo 2016. 06. 15. szerda 10:40
szuper.
#7 A57L 2016. 05. 18. szerda 05:22
A szokásos jó színvonal.
#6 sunyilo 2016. 04. 18. hétfő 20:43
Eszméletlenül jó a történet, és nagyon jól lett megírva!
#5 cscsu50 2016. 04. 18. hétfő 15:39
nagyon jó
#4 papi 2016. 04. 18. hétfő 13:29
Nagyon tetszett.
#3 veteran 2016. 04. 18. hétfő 08:09
KLASZ.
#2 listike 2016. 04. 18. hétfő 07:20
Nagyon szeretem az írásaidat. 10pont.
#1 Törté-Net 2016. 04. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?