A+ A-

Bosszú

Árpival 15 éve éltünk házasságban, mikor barátjával, Csabával összeveszett egy együtt kezdett, ám pár év alatt teljesen tönkrement autófényező vállalkozás csődjénél. Mindig több vállalkozást vitt egyszerre, mert ahogy mondani szokás: "több lábon kell állni". Az egyetemen ismerkedtünk össze, Ő vette el a szüzességem. Diploma után esküvő, és két gyermek, ahogy az már lenni szokott. A romantika, egyre kevésbé volt jelen, pedig mindig megpróbáltam maximálisan kitölteni azt a pici időt, amit kettesben töltöttünk. Az utolsó 5 évben vett egy Harley-Davidsont, és motoros barátaival járták a környező országokat. Kevés ideje volt rám, de ezután még kevesebb lett. Hét közben, amíg a gyerekek iskolában voltak, sportolással, szoláriummal, kozmetikussal töltöttem ki az időm, így 38 évesen is nagyon szép alakom volt. Soha nem csaltam meg, mert nem éreztem tisztességesnek vele szemben, pedig alkalom jócskán lett volna.
Csúnya marakodás volt Csabával a műhely tulajdonjogán. Egyszer, mikor egy összeszólalkozásnál ott voltam, a dühödten kifelé menő Csaba még hátravetette: -Meséld csak el Ildinek, hogy hogy dugtad meg a város összes nőjét, beleértve a feleségemet is!
Persze Árpi azonnal magyarázkodni kezdett, de bennem a harag olyan mély hullámokat vert, amiktől egy szavát sem hittem el már. Nem tudtam koncentrálni rá, a keserűség, a kevés velem töltött idő, az ahogy fontosabb volt minden, mint a családjával töltött idő... Kiverte a biztosítékot. Bizonyságot akartam. Hazamentem, és felhívtam Tamarát, a legjobb barátnőmet. Azonnal eljött hozzánk. Kiderült, hogy Ő már régóta tudott Árpi nőügyeiről, de nem akart fájdalmat okozni. Azt is megtudtam, hogy mindenki ismeri az igazságot, csak én nem.
Elküldtem Tamarát. Mivel a gyerekek nyári táborban voltak, szabadon adtam át magam a feltörő zokogásnak. Az otthon, amit együtt építettünk, csak egy üres, mély veremnek tűnt. Teljesen összetörtem. De az elkeseredett düh, átcsapott bosszúvágyba. Hirtelen kitisztult a kép: Meg kell csalnom, hogy ne rajtam nevessen mindenki, aki csak ismer! Tudja meg, hogy milyen érzés megalázottnak lenni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:16
Az egyik legjobb gruppen írás 10 pont!
#8 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 07:38
Jó.
#7 papi 2014. 03. 1. szombat 06:21
Nem rossz
#6 tömbsín 2011. 10. 22. szombat 13:45
Az egyik legjobb gruppen történet.
#5 nuvak 2007. 07. 10. kedd 00:26
Az én párom állandóan basszák a barátaim és az ismerőseim , szeretem látni ahogy más faszától élvez.
#4 Torkos 2007. 07. 6. péntek 07:47
Minél több ember között vagy, annál több időd lesz csak magaddal törődni, és annál többen fognak téged kevésbé fontosnak tartani. Bélák között Béla aki Béla. Ez az egész egy jól sikerült balsiker. Egy vagány magány.
9 pont. Sajnos.
#3 Baby 2007. 07. 5. csütörtök 12:52
Nagyon jó a történet! Én is megosztom a barátnőimet a férjemmel, és Ő is megoszt engem a barátaival.
Én még ilyen orgiában nem vettem részt, nekem a legtöbb nyolc pasi volt, de többször. Gratulálok!
#2 Gabi 2007. 07. 5. csütörtök 11:46
Nekem tetszett. Az én feleségemet is meg osztom néha a barátaimmal, és boldogan élünk.
#1 Törté-Net 2007. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?