A+ A-

Különleges szexélményeim 38. rész

Sziasztok. A szokásos szeretőimen túl, mint a húgom, meg a legutóbbi bérházi kurva anyuka, most lett egy különlegesen finom élményem, ráadásul két nővel is, anya és lánya, és az anya régi kedves ismerősöm.
Talán emlékezték még, hogy 1995 ben a szüzességemet az akkor 18 éves gyönyörű fiatalasszonnyal a Katival veszítettem el, és 3 év múlva amikor épp terhes volt, akkor is megdugtam párszor. Nos, akkor egy lánnyal volt terhes, ehhez a most 18 éves szépséghez volt most szerencsém, illetve az anyjával is összejött egy nosztalgia dugás. Na, akkor részletesen a történtek. A nagyvárosban a bérház hőszigetelés a végéhez érkezett, az öreg nagyvonalúan engedélyezett nekem egy 3 szabadnapot, de mivel ezt épp reggel jelentette be, elhatároztam, hogy ezt az első napot meg sem mondom az asszonynak, csak 2 napot vallok be.
Gondoltam felkeresem valamelyik nagyvárosban lakó szeretőmet, de előtte a nagyváros plázájában megeszek egy pizzát, hirtelen úgy megkívántam. És ekkor láttam meg őket. Először csak hátulról. Két igen formás, ringó segg tűnt fel. Mind a kettőjükön szürke szövetnadrág volt, barátnőknek néztek ki először, bár az egyik, mint később kiderült Kati, kicsit vastagabb volt. A hajuk ugyan olyan hosszú barna volt. Gondoltam valahogy az oldalukba kerülök, és jobban megnézem őket. Ez végül sikerült is, ekkor láttam, hogy egyértelműen anyáról és lányáról van szó. A hasonlóság letagadhatatlan volt. Ráadásul nagyon ismerősek voltak valahonnan, de mielőtt rájöhettem volna, hogy Katit látom a lányával, már rám is köszönt:
- Szia Peti. – Hamar kiderültek a dolgok, hármasban beszélgetni kezdtünk, majd meghívtam őket egy pizzára. Kiderült, bevásárolni jöttek be, amolyan csajos napot tartanak.
A Kati az első perctől flörtölt vele, de a lánya a Viki sem nagyon fogta vissza magát, főleg miután kiderült, hogy régebben köztem meg az anya közt volt valami. Egyre jobban forrt a levegő, végül ők találtak ki, hogy vigyem már őket haza, a nagyobbik gyereke aki fiú úgyis kint van dolgozni németbe az ősbunkó Dinnyéssel együtt, szóval csak ketten vannak otthon. Éreztem, hogy ebből még nagyon kellemes dolog lehet, de ezt egyébként eléggé valószínűsítette is a két rosszéletű, mert világosan látszott, hogy a Viki egy az egybe az anyjára ütött. És mint tudjuk Kati nem egy apáca típus, soha nem volt, és már soha nem is lesz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sboy 2016. 04. 7. csütörtök 15:04
Extra, gyűjtői történet igényenyelhető némi áldozatért cserébe: humgum@gmail.hu Köszönöm a sik pozitív véleményt
#7 cscsu50 2016. 04. 7. csütörtök 10:01
jó sztori
#6 sunyilo 2016. 04. 6. szerda 21:43
Még mindig jó, pedig ez már szappanopera...
#5 papi 2016. 04. 6. szerda 10:36
Tetszik
#4 veteran 2016. 04. 6. szerda 08:56
Nem rossz,de hosszú sorozat.
#3 fiesta14 2016. 04. 6. szerda 07:12
Jó irás. kicsit sablonos. és összecsapott a vége de jó!
#2 A57L 2016. 04. 6. szerda 04:29
Maratoni sorozat,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 04. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?