A+ A-

Kortalan szerelem

Ez is pont olyan nap volt Marianna életében mint a többi. Reggel hét órakor ébresztő az árvaházban, reggeli, szabad foglalkozás. A lány kedvenc időtöltése nem volt más, mint álmodozás a meleg családi légkörről, édesanyjáról, aki születésekor meghalt. Nagyon hiányzott ez a közelség Annának, még legjobb barátnője Dóra sem tölthette be a hatalmas űrt szívében. Ők ketten mindig együtt töltötték a perceket, s néha a legkisebbeket is bevonták huncut lépéseikbe. Pont, mint a mai nap. Az árvaházzal szemben volt a kórház, s a lányok már hetekkel ez előtt kinézték a legelegánsabb autók egyikét csínytevésük beteljesítésére. Egyel viszont nem számoltak. Eme autó jelenti Marianna sorsát.
Tóth Márk, a frissen diplomázott orvos egy hosszú nap után készült hazafelé. Indulás előtt még egy utolsó pillantást vetet a tükörbe, hogy nyakkendője és finom anyagú öltönye is tökéletesen álljon. Nem hiába, randevúra készült egy újabb áldozattal. Márk nem az az ember volt, aki a szexet kereste egy kapcsolatban, olyan lányt keresett, aki a szerelmet adthatja meg neki. Persze az is igaz, sok nő megfordult utána. Nem is véletlen, hisz gesztenyebarna szeme, sportos alkata és mindezek mellett az elegáns megjelenés egy igazán kívánatos férfit adott ki. Miután megbizonyosodott róla, hogy ennél tökéletesebb már nem lehet, alindult autója felé, ám egy valamire nem számított. A randevúból már nem lesz semmi, s mindez a szemben álló árvaház szemtelen csitrijeinek köszönhetően.
A lányok épp Márk autóját nézték ki, és csak úgy repültek a tojások és rohadt paradicsomok. Márk pont abban a pillanatban lépett ki a kórház ajtaján.
- Hé, ti ott! Mi a fenét csináltok? - ordította - Azonnal álljatok meg!
Ám a lányok ügyet sem vetve rá, menekülni kezdtek a férfi elől, ám Marianna elakadt s mire észbekapott, már a férfi tartotta erősen foglyaként. Marianna szeme megtelt könnyekkel, arcáról ordított a félelem, próbált menekülni, de nem ment. Abban a pillanatban történt az, amire talán egyikük sem számított. A férfi gyönyörű barna szemei a lányt, Marianna göndör fürtjei, kék szeme és csilingelő hangja Márkot babonázta meg. Végül az orvos törte meg a csendet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 nwcastl 2016. 04. 15. péntek 12:31
Jó történet. Egyetlen apró kritikát tudok csak megfogalmazni: a helyesírás. Legközelebb valaki olvassa át, vagy használj valami ellenőrző szoftvert (akár a word beépített motorját), mert sok elírás vagy helytelen szóhasználat van benne.
Ettől eltekintve nagyon szép, kerek a történet, határozottan sokkal színvonalasabb, mint azok, amik manapság sokszor felkerülnek ide.
Hajrá, csak így tovább!!! smile
#7 papi 2016. 04. 6. szerda 10:33
Egész jó.
#6 cscsu50 2016. 04. 5. kedd 08:14
Aranyos történet.
#5 listike 2016. 04. 5. kedd 07:52
Megható, szép történet.
#4 veteran 2016. 04. 5. kedd 07:52
Szép történet.
#3 feherfabia 2016. 04. 5. kedd 06:36
Aranyos!
#2 A57L 2016. 04. 5. kedd 04:38
Aranyos történet.
#1 Törté-Net 2016. 04. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?