A+ A-

Nővérke szex

Egy szép esti napon, megjött a barátnőm. Kinyitottam az ajtómat. Átöltetem, egy hosszú puszit nyomtam a szájára. Kellemes volt érezni a parfümjének finom virágos friss illatát. Davidoff Cool Water Night Dive Woman. A lány nagyon csinos volt. Szépen kialapozott arc, melléig érő hosszú fekete haj, frissen mosva-vasalva. Szeme szépen kisminkelve világos lilára. Combjáig érő vékony szürke pulcsiban jött. Fekete tűsarkúban.
Bezártam az ajtót. Kézen fogva leültünk a kanapéra, megfogtam a combját, egymás szemébe néztünk. A lány meg simogatta a haját. Beszélgettünk. Kellemesen telt a dumcsizgatás. Lassan megkívántuk egymást. Finoman közeledtünk egymás felé, simogattam az arcát. Utána meg csókolóztunk, szépen lassan. Mondta nekem, hogy át szeretne öltözni. Engedtem neki.
Bement a fürdőszobába. Kipakolta a táskájából, az esti ruháját. Levette a felsőjét, majd a bugyiját, aztán a fekete magas sarkúját. Felhúzta magára a világos piros bugyiját. Utána a melleire rakta az ugyanilyen színű melltartóját. Lábaira húzta a kétrészes combig érő fehér harisnyáit. Lábaira húzta a piros magas sarkú cipőit. Felvette a fehér nővérkés felsőjét. Szépen begombolkozott, de nem teljesen a nyakáig. A ruha végéit felgyűrte a könyökéig. A haját hátraigazította. Fejére tette a fehér nővér sapkáját. Hajához fogta mindkét oldalt hajpánttal, hogy ne essen le neki. Végén meg kirúzsozta pirosra a száját.
Ültem a kanapén. Kijött a fürdőszobából. Elámultam, hogy milyen gyönyörű volt. Megfogta a homlokom. Utána mondta:
- Nagyon meleg a homlokod. Te nagyon beteg vagy.
- Én miért lennék beteg?- kérdeztem.
- Azért, mert érzem rajtad, hogy arra vágysz, hogy egy gyönyörű nővel tölthess el egy szép estét. Hamvas testét érinthessed. Én is alig várom, te Édes!- mondogatta, és egyre közelebb hajolt felém. Egy hosszú rúzsos puszit nyomott a nyakamra.
Utána csókolóztunk. Csukott szemmel, míg a kezeivel kigombolta az ing felsőmet. Utána felállt a nővérke. Hátra igazgatta a fekete frissen mosott, vasalt fekete haját a ruhája mögé. Most is csak részletezni tudom, hogy mijét, mit, és hogyan. Annyira gyönyörű volt. Kigombolta a felsőjét teljesen. Láttam a piros melltartóját, és a bugyiját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2016. 04. 7. csütörtök 08:52
Nem nagy szám.
#8 listike 2016. 04. 6. szerda 07:07
Tudsz te jobbat is.
#7 Pavlov 2016. 04. 4. hétfő 22:17
Jó....
#6 cscsu50 2016. 04. 4. hétfő 19:03
egynek elmegy
#5 veteran 2016. 04. 1. péntek 09:44
Közepes.
#4 gyuri0926 2016. 04. 1. péntek 07:27
Rám nézett, és lenyelte a gecimet. Bizonygatta nekem a nyitott szájával,

Gyönyörű és izgató
#3 feherfabia 2016. 04. 1. péntek 06:03
Gyenge!
#2 A57L 2016. 04. 1. péntek 05:51
Közepesnél jobb,de van még rajta javítani való.
#1 Törté-Net 2016. 04. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?