A+ A-

Futunari

Ez itt a távoli de élvezetes, és boldog jövő. Mindenki futanari és hologramot is lehet életre kelteni a fejlett technológia segitségével egy szempillantás alatt.
Egyedül vagyok otthon a hatalmas lakásomban. A legfelső emeleten lakom, több száz emelet magasan, már-már a felhők szintjén. A falak törhetetlen üvegből vannak, az egész fal egy ablak, és gond nélkül át lehet látni másokhoz. De ez nem baj, hiszen itt az utópisztikus jövőben minden futa szereti egymást, és örülünk a másik élvezetének. Na meg persze szívesen meg is osztjuk egymással. Leheveredem a kanapémra, ami szintetikus fehér bőrből van. Egy lehelet vékony fekete ruha van rajtam ami tapad a bőrömhöz, kb úgy mint anno a latex ruhák. A hajam tornyosan fel van fogva lófarokba. Fekete, szögegyenes szálai a fenekemig érnek, hála a génsebészetnek. Bekapcsolom a holovetítőt és keresgélni kezdek az adatbázisban. Végül megtalálom az ideálisat: kreol bőrű, vadítóan vörös göndör hajú, kék szemű futa szépség.
Egyenlőre csak ott forogsz előttem élettelen hologramként, se tudat se semmi. Csak egy hihetetlen szexi és szép 3D-s kép vagy semmi tőbb most még.
Betáplálom, hogy mindenre kapható legyél, szexéhes és fáradhatatlan. Majd elégedett mosolyra húzom a számat, szemem csillog a vágytól. Megnyomom a Létrehoz gombot. Megáll a forgás egy villanás és életre kelsz. Amint megpillantasz lelépsz a dobogóról és indulsz felém tüzes kéjes szemekkel. Nyalogatod az ajkaid és huncutul mosolyogsz.
- Gyere édesem! - mosolygok rád. Szétnyitom a vékonyka ruhámat, és feltárom neked tökéletes testemet, melleim keményen feszülnek. A lábamat felhúztam a kanapéra, a térdemet fogom. Farkam nyugodtan lóg lefelé.
Azonnal idejössz és szájoncsókolsz olyan szenvedélyesen hogy mindkettőnk farka azonnal kemény lesz. Megfogod az enyém és a tieddel együtt szorosan vered amíg a nyelved a torkomban ficánkol. Hagyom, hogy fejj. Közben a fejed lenyomom, hogy a mellem kényeztesd.
- Adást! - mondom hangosan. Ekkor a szoba több pontján kis gömb alakú kamerák jelennek meg és az egyik falon kivetül a képük. De ez nem a mi szórakozásunkra van. Ugyanis mindenki, aki a környéken lakik rákapcsolódhat a hálózatunkra, és nyomon követhet, nézhet minket, ahogy mi is őket. Túrom a hajad és kéjesen sóhajtozva élvezem amint a farkam a tiédhez nyomódik verés közben. Érzem, hogy a puncimból lecsorog a nedv, végig a fenekemen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 02. 18. csütörtök 22:36
nem nyerő
#4 listike 2016. 02. 18. csütörtök 07:25
Nagy hülyeség.
#3 zsuzsika 2016. 02. 18. csütörtök 06:52
Nem tetszett.
#2 A57L 2016. 02. 18. csütörtök 04:48
Hát ez nem jött be,nem tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 02. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?