A+ A-

Születésnapi öltánc

A bombaként robbanó hanglöket szinte orkánként csapott arcon, amikor beléptem az Inferno ajtaján. Azon sem csodálkoztam volna, ha azzal a lendülettel hátra is kényszerülök lépni egyet.
Hirtelen az a bizonyos végtermék is belém fagyott a meglepetéstől. De hát, elvégre, egyértelműen az is volt a cél. Nem is kellett hozzá más, csak egy parányi tervezés. Kiszámolni, mikor végzek minden dolgommal, addigra előkészíteni mindent, és mire betámolygok az ajtón a napi szórakozásadagomért, mindenkinek odacsoportosulni a pulthoz és egy megfelelő pillanatban elsütött hangorkánnal visszalökni az utcára... Na jó, az utolsó nyilván nem volt cél.
- Éljen az ünnepelt! - kiáltották többen is vidáman, a levegőbe emelve poharukat. Én meg hirtelen azt is elfelejtettem, lány vagyok-e vagy fiú, nem hogy azt, mit is ünneplünk tulajdonképpen.
Azonban nem akadt túl sok időm mélázni, amíg váratlanul, mert hogy máshogy, egy emberes vaku villant egyenesen az szemembe.
- Bocsi! - kacagott Sorina, amikor meggyőződött róla, hogy zavaros tekintetem most már teljesen rá fókuszálódott. - De ezt a képet nem hagyhattam ki.
Beletelt pár pillanatba, mire a nagy meglepetésáradatot leküzdve, minden a helyére került a fejemben. Ezzel párhuzamosan pedig ajkaim először enyhén örömteli, majd elégedett, végül huncut mosolyra húzódtak
- Na megállj csak! - lendültem barátnőm felé, aki első mozdulatomra kacagva iramodott el előlem, mint a dolgát jól végzett gyalogkakukk, miután felhergelte a prérifarkast.
Utolérni viszont még annyi esélyem sem volt, mint az említett jószágnak a furfangos madarat, mert a jól irányzott meglepetés szülinapi buli okozta kábulatban észre se vettem a mellém lépő Hugit, csak amikor már gyengéden megmarkolta a karomat.
- Ez az én nővérkém. Még a saját születésnapját is szoknyavadászattal töltené - kacagott.
Nem is én lettem volna, ha nem próbálok visszavágni, legalább azzal, hogy Sorina soha életében nem venne fel szoknyát, de a kábulat még mindig hatalmában tartott annyira, hogy mire észbe kaptam, az én drága testvérem máris a pulthoz és a mögötte vigyorgó Pultoskához vezetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.62 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2016. 02. 5. péntek 00:44
gyenge
#9 papi 2016. 02. 4. csütörtök 15:18
Nem nagy szám
#8 zsuzsika 2016. 02. 4. csütörtök 09:36
Kissé lapos történet.
#7 veteran 2016. 02. 4. csütörtök 08:43
Unalmas a sok leszbi.
#6 rockycellar 2016. 02. 4. csütörtök 08:03
Közepes
#5 redsonjap 2016. 02. 4. csütörtök 07:52
Szia Sinara!
Régóta figyelgetem az írásaidat, jól fogalmazol, szókincs és szerkezet szempontjából teljesen rendben van minden, azonban a cselekmények totál laposak. Semmi gond, hogy nálad többnyire a lány-lány felállás jut szerephez, de fantáziátlan, unalmas szinte mindegyik szex jelenet.
Nyilván vannak lágy erotikus és durva pornós történetek, de a tied valahogy se nem egyik, se nem a másik. Így olyan semmilyen.
Bocs.
#4 Andreas6 2016. 02. 4. csütörtök 07:14
Bevezetésnek nagyon jó, jöjjön a folytatás!
#3 genius33 2016. 02. 4. csütörtök 06:34
Hol a vége? Ez igy nem sok minden.
#2 A57L 2016. 02. 4. csütörtök 04:40
Gyenge eresztés.
#1 Törté-Net 2016. 02. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?