A+ A-

Gyuri

Nevezzük Gyurinak. Gyuri az osztálytársam volt a középiskolában. Helyes, sportos srác volt. A lányok is mindig megcsodálták az alakját. Válogatott sportoló volt. Teljesen érthető hát, hogy jól nézett ki. Nekem is feltűnt rögtön és el is határoztam, hogy ennek a fiúnak én megnézem a farkát. De hiába voltunk jó barátok, hiába beszélgettünk sokat a szexről valahogy mégsem került rá sor 4. év végéig. Elég kemény fába akartam a fejszémet belevágni. Gyuri a lányok kedvence volt és ezt a helyzeti előnyét ki is használta. Sok lánnyal lefeküdt, gyakran váltogatta a barátnőit. Elég szexmániás srác volt . Talán ennek köszönhettem a későbbi totális sikert is.
Az első alkalom:
4 év végén nyári gyakorlaton voltunk. Izzasztó hőségben és koszban dolgoztunk egész nap. Természetesen a munka végeztével mindenki zuhanyozni ment. Az első nap világossá vált, hogy ez nem olyan egyszerű dolog. Ugyanis voltunk kb 15 en 3 zuhanyzóra. Így a második nap mi megbeszéltük, hogy utolsónak megyünk zuhanyozni. Pusztán csak azért , hogy ne ott kelljen várakoznunk. Amikor mindenki visszajött mi lementünk. Ugyanis az öltözőnek kijelölt iroda egy emelettel feljebb volt mint a zuhanyzó. Egymás mellett vetkőztünk meztelenre és pucéran mentünk a tus alá. Istenem, olyan formás segget azóta sem láttam. Sajnos a zuhanyfülkék egymás mellé voltak építve így nem láthattuk egymást. Egyszer csak megszólalt Gyuri:
- Megmosom a hátad ha akarod és te is megmoshatnád az enyémet.
- Rendben. - válaszoltam én.
Be fordultam a fal felé és már ott is állt mögöttem. Elkezdte szappanozni a hátamat. Fantasztikus érzés volt az érintése. Ráadásul nem is nagyolta el a dolgot hanem szépen aprólékosan lassan simogatott. A hatás azonnal érződött, mert olyan kemény lett a farkam mint még soha. Ezt a tényt közöltem is vele mire egy halk kuncogást hallottam a hátam mögül. De most én következtem. Álló farokkal léptem mögé és elkezdtem mosni izmos hátát. A farkam rángatózott a feszültségtől. Sajnos semmi mást nem mertem csinálni azon kívül, hogy a hátát mosogattam. Nem tudom, hogy milyen hatással voltam rá, felállt - e neki? Én mindenesetre elhatároztam, hogy kiverem a farkam, mert ez így mégsem maradhatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 01. 23. szombat 16:09
Elmegy.
#7 zsolesz69 2016. 01. 6. szerda 12:32
nem túl életszerű
#6 cscsu50 2016. 01. 5. kedd 19:06
Egynek elmegy
#5 deajk2008 2016. 01. 5. kedd 09:12
nekem tetszett, de folytatást nagyon is várnék ...
#4 papi 2016. 01. 5. kedd 09:04
Nem nagy szám
#3 veteran 2016. 01. 5. kedd 08:38
Elég jó.
#2 A57L 2016. 01. 5. kedd 06:41
Egynek elmegy,többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2016. 01. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?