A+ A-

Egy régi ismerős

Egy május eleji hétköznap estén, hazafelé sétálva a délutános műszakból, összefutottam egy régi ismerős arccal. Nem hittem a szememnek, amikor a sötétben kezdett kirajzolódni előttem, ki közeledik felém. Pár évvel azelőtt, a 20-as éveink elején, mindketten egy multi cégnek dolgoztunk. Láttam őt párszor, de igazán akkor ismerkedtünk össze, amikor a főnökség felkért, hogy vegyek részt egy vidéki központjuk átépítésében. A vonaton derült ki, hogy Norbi is elvállalta. Egy kisebb motelt bérelt ki a cég nekünk dolgozóknak. Az ország minden területéről volt ott valaki. Nem volt nagy szám, de nekem már az is izgalmas volt, hogy egyszerűen csak nem valami lepukkant munkásszállóban voltunk, hanem mindenkinek saját szobája volt, TV-vel, zuhanyzóval, és távol lehettem a szüleim veszekedésétől, egy addig ismeretlen környezetben. Norbi még elvállalta ezt a pár hetes melót, mert jóval több pénzt fizettek érte, mint a szimpla árufeltöltésért, aztán kilépett a cégtől. Összehaverkodtunk az alatt az idő alatt, de csak munkatársként. Miután kilépett, nem kerestük egymást annak ellenére sem, hogy mindketten ugyanabban a panel negyedben laktunk. Megvoltak a magam cimborái, és gondolom neki is. No meg akkor még volt barátnőm, így tudat alá fojtottam a vonzalmamat iránta. Ugyanakkor bennem maradt az, hogy mi lett volna, ha kezdeményezek nála.
Nem voltam biztos benne, de volt egy olyan fura érzésem, mintha tetszenék neki.
Nem flörtölt velem, mert azt természetesen észrevettem volna, csak egyszerűen maga a kisugárzása valahogy más volt, mint a férfiaké. Az alapján, ahogy a csajokkal viselkedett, látszott, hogy volt már nővel, de ettől függetlenül kicsit olyan nőies stílusa volt.
Felfigyeltem rá, hogy a többi férfival nem, viszont velem ugyanolyan kedvesen viselkedett, mint a lányokkal. Amikor az éjszakás műszak után már mindenki bevonult az erkélyről a szobájába, és mi ketten még kint maradtunk iszogatni, minden alkalommal úgy éreztem, mintha lenne köztünk valami. Nem hiszek abban, hogy a biszexuális emberek megérzik egymást, abban viszont igen, hogy ha vonzódnak is egymáshoz, az akaratlanul is meglátszik rajtuk. Egy-egy önfeledt pillantásból, hanglejtésből. Legalább is a saját tapasztalatomból kiindulva nekem ez a véleményem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 01. 16. szombat 08:21
Nem rossz.
#5 papi 2015. 12. 15. kedd 14:58
Egy a sok közül
#4 veteran 2015. 12. 15. kedd 14:08
Nem rossz.
#3 Rinaldo 2015. 12. 15. kedd 07:48
elmegy.
#2 A57L 2015. 12. 15. kedd 07:12
Nem rossz írás,pedig nem vagyok homós.
#1 Törté-Net 2015. 12. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?