A+ A-

Nelli 22. rész

Ebben a pillanatban csöngettek.
- Hát ez ki az öreg Isten ilyenkor, vasárnap délután?! - kérdezte felháborodva Nelli.
- Megnézem - mondta Robi.
Felvett egy rövidnadrágot és egy pólót, és az ajtóthoz ment. Egy régi haverja volt, akivel együtt katonáskodtak. Egy üveg vodka volt nála.
- Józsi az! - kiáltotta Robi, és bevezette a vendéget a nappaliba.
- Józsi? Milyen név ez? Ráadásul vasárnap délután... - morfondírozott Nelli magában.
Hogy a hívatlan vendég tudomására hozza, hogy milyen rosszkor tört rájuk, felvett egy nagyon rövid szatén köntöst, és kiment a nappaliba. Józsi már az egyik fotelben terpeszkedett, és nagy hangon mesélte, hogy hagyta el a barátnője egy egészen kis félreértés miatt. Mikor Nelli bejött, Józsi tetőtől talpig végigmérte.
Robi a maradék konyakot töltötte éppen poharakba.
- Neked is töltsek? - kérdezte Nellit.
A nő vállat vont, és odaült a férje mellé a kanapéra. A lábait felhúzta maga mellé. Ahogy meglátta, megismerte Józsit. Egy vagy két éve Robi egy másik haverjának az esküvőjén találkoztak. A férfi akkor minden gátlás nélül fogdosta Nellit tánc közben, amit a nő akkor elég nehezen tűrt. Testileg bejött neki a magas erős férfi, de a hullarészegség okozta gátlástalanásg taszította.
A hívatlan vendég szemei ingamozgásba kezdtek a pohár és Nelli lábai között. A nő öltözékéből és testtartásából rájött, hogy miben zavarta meg a házaspárt. Folytatta a volt barátnőjének szidalmazását, de belül elkezdte élvezni a helyzetet. Közben Robi kinyitotta Józsi vodkáját, és megkérdezte a haverját, nem éhes-e. Józsi egy könyörgőből bocsánatkérőbe átmenő pillantást vetett Nellire.
- Oké, értek a szóból - mondta Nelli megjátszott mártírságal - az asszonynak a konyhában a helye, amíg a férfiak megbeszélik a világ folyását.
Felállt, és kiment. A mozdulat közben, ahogy elhagyta a kanapét - igaz, csak egy félpillanatra - fedetlen maradt a puncija. Józsi töltött a kiürült poharakba.
- Kibaszott jó nő, még meg se tárgyaltuk, hol szedted össze? - mondta a hangját csak annyira lehalkítva, hogy Nelli még meghallja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 01. 17. vasárnap 16:21
Tetszett.
#5 sztbali 2015. 12. 16. szerda 00:20
Jó rész, így lehet folytatni.
#4 veteran 2015. 12. 15. kedd 14:01
Jó,jöhet a folytatás
#3 deajk2008 2015. 12. 15. kedd 13:40
tetszett jöhet a folytatás ...
#2 A57L 2015. 12. 15. kedd 07:14
Érdeklődve olvastam ezt a jó írást.
#1 Törté-Net 2015. 12. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?