A+ A-

A főnököm felesége 5. rész

- Kalandos nászutatok volt!
- Bizony és itt még nem is ért véget. Legalábbis számomra. De erről a részéről Zoli azóta sem tud! Másnap ugyanis befizetett egy tengeri horgászatra, én pedig úgy döntöttem rápihenek a tegnapra. Le sem mentem a tengerpartra, csak a szálloda medencéjénél pihengettem finom jéghideg koktélokat iszogatva olvasgatás közben. Páran itt is monokiniztek de rajtam fennmaradt a felső. Végre nem kellett a férjem miatt parádéznom.
Kora délután felkeresett a medence parton az éjszakai portás. Kicsit fontoskodva és titokzatoskodva közölte beszélnie kell velem. Intettem, hogy üljön le. Ekkor megvillantott a kezében egy kis videókazettát. Hirtelen nem is értettem mi van. Közölte velem, ez a biztonsági kamera felvétele a tegnapi bevonulásomról. Kifejtette, hogy azért hozta el nekem, mert nem szeretné, ha valamelyik kétbalkezes alkalmazott véletlenül belekeverné a szálloda mozijában játszott kazetták közé. Eddigre már teljesen világos volt mit akar. Mielőtt folytathatta volna, közöltem vele: mivel nászúton vagyok, és bár jó felépítésű csinos fiatal srác, semmi esélye nincs arra, hogy beférkőzhessen a bugyimba.
Ennek nem igazán örült, fenyegetőzni próbált, mire én is bekeményítettem, hogy amennyiben véletlenül lejátsszák a filmet a szállóvendégek előtt, ő repülni fog a munkájából és itt a szigeten nem könnyű ilyen jó állást találni.
- Ez igaz - válaszolta - de akkor mi sem tudjuk kitölteni a maradék időnket, mert a vezetés fel fog szólítani minket is a távozásra.
Patthelyzet alakult ki. Magamban szidtam Zolit, mi a francért nem tudta ő elhozni a kulcsot tegnap este.
Mivel nálam volt a labda, a srác érdeklődve várta a megoldási javaslatomat. Vállalható fickónak tűnt, ráadásul bevillantak a tegnap este látott hatalmas fekete faszok. Ha nem a nászutunkon lettünk volna, nem sokat hezitálok, de így nem tudtam rászánni magam. Az első alkalom mindenben amúgy is nehéz - bár nem voltak illúzióim, tudtam előbb-utóbb úgyis engedni fogok más faszok kísértésének - de nem egy héttel az esküvőnk után. Valamit mégis tennem kell. Felajánlottam hát, hogy kézzel boldoggá teszem - akár most rögtön, de kevesellte a dolgot. Lopva körbepillantottam, de szinte teljesen néptelen volt a medence és a környéke. Úgy látszik mindenki sziesztázik.
- Mutasd mid van! - szóltam rá a srácra.
Ő is körülnézett, és miután látta tiszta a levegő, elővette a farkát. Szép darab volt, átlagos hosszúságú, de lényegesen vastagabb a férjeménél. Összefutott a nyál a számban annyira gusztosos volt - az első fekete fasz karnyújtásnyira tőlem. Zolikám ez a te sarad...
- Rendben, ha odaadod a kazettát leszoplak!
Ez már számára is elfogadhatóbb ajánlat volt. Bólogatni kezdett
- Ok, minden nap
Mivel még majdnem egy hetünk volt hátra nemet mondtam. Alkudozni kezdtünk ahogy a piacon szokás. Ő engedett, én meg kötöttem az ebet a karóhoz: egy kazetta egy szopás. Háromnál lejjebb ő sem ment. Megint patthelyzet alakult ki. Kicsit szürreálisnak találtam, hogy a nászutamon egy vadidegen kölyökkel arról alkudozok, hányszor fogom leszopni. Annyira megmakacsolta magát háromnál, hogy tudtam most nekem kell engedni. Nagyot sóhajtva bemondtam: Kétszer
- Ok - vágta rá - de játszhatok a melleiddel és bárhova élvezhetek!
Belecsaptam a kezébe, elvégre ha már leszopom nem mindegy, hogy letapiz-e és hogy hova spriccel?
- Ok, akkor vedd le a felsődet!
Megütközve néztem rá:
- Nem foglak itt helyben leszopni!
Most ő rökönyödött meg:
- De hát tegnap ahogy hazajöttél, ez nem lehet probléma neked! Különben is az előbb mondtad, hogy kézzel akár most boldoggá teszel!
Próbáltam neki elmagyarázni bármikor megjelenhet valaki, és akkor kazetta ide vagy oda repülünk mindketten. Ő azonban szemmel láthatóan rákészült arra, hogy itt most történni fog valami. A vastag farka mint egy fekete periszkóp meredt ki felfelé a fehér egyenruhájából. Legszívesebben rábuktam volna, de ha ezt valaki meglátja nemcsak a szállodából dobnak ki, a férjem is kinyír. Kétségbeesetten néztem körbe! Még egy bokros terület sem volt a közelben ami némi takarást nyújthatott volna. Ekkor láttam meg a medence közepén lévő bárt. Sehol egy vendég és a mixer is elment sziesztázni. Biztos, hogy van valami összeköttetése a vízzel, mert néha a koktélokat egy kis távirányítású hajóval küldi ki a személyzet.
- A vízből be tudok úszni oda? - böktem a koktélszigetre
- Persze - vágta rá - akkor ott várlak
A személyzeti bejárón keresztül pár perc alatt beért és vidáman intett: mehetek.
Nagyot fújtattam - innen már nem lesz visszaút. Ha beúszom oda bizony szopnom kell! Basszus Zoli...
Még egyszer körbenéztem - sehol senki. Kecsesen becsobbantam a medencébe és odaúsztam a bárhoz. Megkerestem hol jön ki a koktélos hajó, nagy levegőt vettem és betempóztam. A srác kisegített a lyukon, és már ott is voltam a koktélbár közepén. Gyorsan kértem is valami erőset - kellett a bátorság.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 03. 23. csütörtök 18:45
Maestro nagyon rákattant a mélytorkos szopatásra. Azt hittem, lesz valami lebukás, vagy igazi gruppen benne.
#9 cscsu50 2015. 12. 11. péntek 04:20
jöhet a folytatás
#8 sikamika 2015. 12. 8. kedd 17:08
Szuper! Folytasd bátran....
#7 papi 2015. 12. 8. kedd 13:39
Egész jó
#6 veteran 2015. 12. 7. hétfő 16:53
Jó,jöhet a folytatás.
#5 Rinaldo 2015. 12. 7. hétfő 07:30
Szuper.
#4 feherfabia 2015. 12. 7. hétfő 06:05
Egész jó!
#3 deajk2008 2015. 12. 7. hétfő 05:49
jól megírt és nagyon tetszetős írás folytasd ...
#2 A57L 2015. 12. 7. hétfő 05:07
Jól megírtad,nekem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 12. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?