A+ A-

Rabszolga emlékek 3. rész

Egyik reggel már nem emlékszem melyik napon, nyílott a ketrecem ajtaja a domina állt elottem. Tusarkú csizma feszes bornadrág és szintén feszes bor ing volt rajta.
- Kifelé, - szólt a parancs.
Kimásztam a ketrecbol, bor szíjakat tett a bokáimra és a csuklómra. A lábaimra hosszú szárú bor cipot adott ami spiccben tartotta a lábfejemet és a sarka pont olyan magas volt, hogy így leért a földre. Így ha mentem benne olyan volt, mintha lábujjhegyen járnék. Odavezetett egy kocka alakú kalodához. Az alapja 1mx1m lehetett borrel borított. A négy sarkán négy oszlop állt a tetején a két részre nyitható kaloda vízszintesen helyezkedett el. Három lyuk volt rajt egy a fejemnek, ketto a két kezemnek. Beültetett és becsukta a kalodát. Így a fejem és a két kezem a doboz tetején nézett kifelé. A két lábamat egy egy karabinerrel odaerosítette kívülrol a két elso oszlophoz. Elovett egy fogorvosi szájpecket és behelyezte a számba, majd szétfeszítette ahogy csak bírta.
- Most megetetlek.
Nem szokványos evésrol lesz szó azt már sejtettem. Elovett egy 12mm átméroju 70cm hosszú gumicsövet és egy kb. 1 literes edényt tele valamilyen turmix szeru folyadékkal. Bekente a csövet kívülrol egy olajszeru folyadékkal
- Nyeld le szépen!
Azzal elkezdte lenyomni a torkomon a csövet. A cso keseru volt és az elso 5 - 6 cm - nél hirtelen hányingerem lett. De olyan gyorsan tolta le a gyomromba, hogy ez az érzés elmúlott. Csak a keseru ízt éreztem. Amikor úgy érezte, hogy már a gyomromba van a cso egy sztetoszkópot nyomott a hasamnak és belefújt a csobe egy kicsit. Éreztem ahogy bugyborékol. Ezt o is hallotta, így gyozodve meg arról, hogy a valóban a gyomromban van a cso. Elovett egy tölcsért a cso felso végéhez illesztette. Majd elkezdte belém tölteni a folyadékot. Éreztem ahogy kezd megtelni a gyomrom és egyre jobban feszül. Amikor az utolsó cseppet is belém töltötte. Levette a tölcsért.
- Így hagylak egy ideig, amíg kiszellozöl, addig elokészítem a terepet a következo játékra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2017. 03. 26. vasárnap 17:52
kemény de jó
#3 papi 2014. 01. 21. kedd 05:45
Mikor lesz vége?
#2 keke 2002. 04. 15. hétfő 14:20
Szerintem ez a legjobb sorozat a temakorben. Lesz folytatas?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?