A+ A-

A legjobb barátnőm

Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.
A falu határában az úton volt egy kisebb döccenő. Amikor a busz átment rajta, Heni feje lecsúszott a vállamról a melleim közé. Ekkor magához tért, és elnézést kért.
Egy mélyen kigombolt ing volt rajtam, így a szájával végigsimította a mellkasomat, és a mellemet. Meglepően kellemes érzés volt. Néhány hónapja ismertem Henit.
A gyerekkori barátnőm régi ismerőse volt, és amikor elkezdtünk bulikba járni, ő is a baráti társaságunk tagja lett. Én 17 éves voltam akkor, Heni 18. Több közös volt bennünk, mint a gyerekkori barátnőmmel, és vele jobban éreztem magam. Henivel igazán jól el tudtam beszélgetni, és hamar jó barátnők lettünk. Azért is kedveltem Henit, mert még ő is szűz volt, és vele felszabadultabban éreztem magam. A többi barátnőm már egy ideje elvesztette a szüzességét, és emiatt kicsit feszélyezve éreztem magam a társaságukban. Volt egy fiú, akivel kb. 2 hónapja jártam, de nem ment vele a szex. Pedig a sok jóképű fiú közül, akikkel azelőtt találkoztam, ő volt az, akinek igazán kedveltem a társaságát. Egyszerűen nem izgultam föl az előjáték alatt, azt pedig kifejezetten visszataszítónak éreztem volna, ha hagytam volna, hogy belém dugja a farkát. Ez néhány nappal azelőtt a péntek este előtt történt. Miután hazakísértem Henit, hazamentem, és lefeküdtem. Arra gondoltam, milyen izgató érzés volt, amikor a buszon pár pillanatra a mellemhez értek Heni ajkai. Mindig is egy lány érintésére vágytam. Heni már a kezdetektől fogva tetszett nekem, és ahogy egyre jobban összebarátkoztunk, a vonzalmam is erősödött iránta, de nem mertem kezdeményezni, mivel ő is a baráti társaságomhoz tartozott, és kínos lett volna továbbra is nap, mint nap találkozni vele, ha visszautasít. Sokat vívódtam magamban, mert olyan érzésem volt, mintha Heni valahogy más lenne, mint a többi lány. Sosem adta egyértelmű jelét, hogy akarna tőlem valamit, de néha már - már zavarba jöttem attól, ahogy néha rám nézett, és ahogy viselkedett velem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 RAVETRAIN 2016. 05. 31. kedd 10:40
Talán a lényeget egy mondatban is megfogalmazhattam volna smile
Csak ma reggel is folyékony kenyérből reggeliztem be bőségesen.
Tehát a külsőségek, a forma, mit sem számít, ha a tartalom nem hozza várt mélységet, és szerintem ha a külsőségek másnak is bejönnek és a tartalom is, a külsőségek akkkor sem dobnak rajta annyit, hogy többre pontozzák,
mintha csak a tartalom lenne jó.
Nem tudom, érthető- e! Mert már én sem értem smile
Lényeg, hogy tetszik, amit írtál smile
#12 RAVETRAIN 2016. 05. 31. kedd 10:27
Ja és amit Gyuritól kérdeztél!
Szerintem nem ilyeneken múlik, hogy mennyire jó egy történet,
mert kérdésedre válaszolván, engem speciel jobban izgat, ha egy nő biszex, viszont a nőket jobban szereti, mintha -a te szavaiddal élve- simán leszbi, de ez mit sem számít, meg ilyenek például, hogy kinek milyen izgalmas helyzetekben "volt szerencséje" leskelődni!
A gördülékeny átkötések a fogalmazásban, a részletgazdag helyzet és karakter ábrázolás, és főként az életszerűség a sorok mögött!
Ezektől lesz jó egy történet! amit te kérdeztél, meg például, hogy milyen helyszínen történik, ilyesmi, ezek dobhatnak a hangulatán, de abszolút nem az ilyenek számítanak a pontozásnál!
Ahhoz képest, hogy ez az első történeted, szerintem nagyon jó lett!
Mesélj még nekünk!
#11 RAVETRAIN 2016. 05. 31. kedd 10:17
Nekem nagyon tetszik! 10p
Nagyon aranyosak lehettetek smile
Mondjuk annyit mesélhettél volna még magatokról, vagy legalább a barátnődről, hogy például milyen színű a haja, meg gondolom bizonyára helyes arca volt smile
De ennek is meg van a hangulata, mert így mindenki olyannak képzel titeket külsőre, amilyen a vágyálmaiban szerepel smile
#10 deajk2008 2015. 12. 3. csütörtök 09:44
tetszik mikor két nő egymás pucér testével játszik, jó lett folytasd
#9 cscsu50 2015. 11. 7. szombat 07:00
életszerű
#8 veteran 2015. 11. 6. péntek 13:35
Jól sikerült.
#7 papi 2015. 11. 5. csütörtök 08:38
Tetszik, jó történet.
#6 genius33 2015. 11. 5. csütörtök 05:33
Nekem tetszik, aranyos smile Lehetne 2. része is.
#5 timi11 2015. 11. 4. szerda 12:28
Gyuri!

Csak kérdezem, mert érdekel, hogy te miért szereted jobban a biszex történeteket?
Azért, mert izgatóbb számodra az, amikor egy nő annak ellenére jön rá, hogy jobban kívánja a nőket, hogy közben a férfiakat is szereti, és nem csak simán leszbi?
Vagy úgy érted, hogy gruppen?
De mások vélemyényére is nagyon kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban!
#4 gyuri0926 2015. 11. 4. szerda 10:23
Továbbra is jobban kedvelem a biszex történeteket .
#3 sportyman (alttpg) 2015. 11. 4. szerda 09:48
Kellemes leszbi történet, nagyra értékelem! Még soha nem hozott össze a sors ilyen vonzalmú nővel, amit nagyon sajnálok. Egy "lélek kurkászást" szívesen végig csinálnék vele.
#2 A57L 2015. 11. 4. szerda 04:43
Kellemes jó történet,folytasd.8P
#1 Törté-Net 2015. 11. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?