Cowboyok - Az indián szerelmem

Szavazás átlaga: 6.53 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2015. október 27.
Hossz: 7 299 karakter
Elolvasva: 549 alkalommal
– Patrik Taylor?
– Igen...
– Üdvözlöm a ranchon, a nevem Jonatan Smitt – a kézfogás erős volt – én vagyok a telepvezető.
A férfi markáns vonásai, koptatott farmere, kockás inge, és kalapja, na meg a széltől cserzett bőre, jól állt neki, mint később megtudtam a harminchárom éves férfi a tulaj jobb keze, minden nála futott össze.
– Az önéletrajzában azt írta, hogy már van gyakorlata ilyesmiben. Nem idegen magának a trágyaszag, a favágás, az állatok etetése, ahogyan a terelés, és a birkanyírás sem.
– Ez így van, egész gyerekkoromat egy ranchon töltöttem – sóhajtottam fel, felidézve azt, amikor még éltek a szüleim, és saját gazdaságot vezettek.
– Jól van Patrik, majd összeismerkedik a többiekkel. A munka, mint tudja itt kemény, de a fizetés sem rossz, aki megállja a helyét, annak nálunk biztos keresete van! Most pedig menjen, csomagoljon ki. Amott – bökött fejével a nagyobb, téglalap formájú, durva gerendákból épített ház felé – szoktunk enni. Egy óra múlva jöjjön oda, ebédelünk. Akkor megismerkedhet a többi hajcsárral.
– Igen uram!
A férfi a fejét rázta.
– Tegezz, a munka érdekében, inkább hagyjuk a magázódást. Sokszor kell majd összedolgoznunk, megoldani problémákat, egyszerűbb, ha tegező viszonyban vagyunk egymással.
– Rendben.
Négyágyas, de elég tágas szoba fogadott, persze minden fából, de a fenyőviasz illata tudomásomra hozta, hogy jól szigetelt hely, ahol majd télen sem fogok vacogni.
Az ebéd alatt valóban megismerkedtem a csapattal, ami fiatal társaságnak volt mondható. A szobatársaim: Kevin, Ed, és Lerry, három, alig valamivel idősebb férfi, mint én. Az első napon tulajdonképpen csak megismerkedtem a farmmal, emberekkel, állatállománnyal, napvégére mégis nagyon elfáradtam.
– Egy kis whiskyt? – szobatársaim, amit nem lehetett visszautasítani. Féltem, hogy majd tejfölös képű kamasznak néznek a tizenkilenc évemmel, de szerencsére, már az első este kártyaparti közben ráébredtem, hogy a három társam, nagyon is belevaló, kemény, tisztességes ember, akiknek a humora is a helyén van.

Keményen dolgoztam folyamatosan, hogy megmutassam, közéjük illő vagyok. Ekkor esett meg, hogy Kevin megtalált abban a kis félórácskában, amíg éppen pihentem. Talán az első ilyen félórám volt ott tartózkodásom ideje alatt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.53 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
nathanblack95
2017. június 18. 19:54
#7
Ez nem lett a legjobb. De nem rossz.
1
Andreas6
2015. október 27. 23:33
#5
Kíváncsi voltam, elolvastam. Rá kellett jönnöm, homofób vagyok. Más fajta érdeklődéssel talán tetszene, mert gondolatban egyiküket nővel behelyettesítve egész jó.
1
R
Rinaldo
2015. október 27. 07:53
#4
elmegy.
1
zsuzsika
2015. október 27. 07:52
#3
Nem tetszett.
1
a
A57L
2015. október 27. 04:55
#2
Ez nagyon gyenge lett.
1
T
Törté-Net
2015. október 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1