A+ A-

Rabszolga emlékek 1. rész

Régen történt már, de ezekre a napokra emlékszem a legszívesebben.
Éjszaka hajtottam az autómmal a magyar határ felé, szokás szerint túl gyorsan. Egy autó már jó ideje követett. Egyszer csak bekapcsolta a kék villogókat a tetején és nyomban világossá vált a helyzet. Megbuktam. Félre is álltam. Az autó is megállt mögöttem. És a járor odajött hozzám. Legnagyobb meglepetésemre egy no volt. Természetesen németül szólt hozzám, de ez nem okozott gondot nekem. Miután elkérte az útlevelem és a kocsi papírjait, hosszasan nézegette majd így szólt.
- Tudja, hogy túl gyorsan hajtott?
- Tudom.
- Szálljon ki, és csinálja azt amit mondok!
Kiszálltam és követtem az utasításokat. Elore menni a csík mentén stb. Tesztelte, hogy nem ittam e.
- Most pedig tegye a kezét a kocsira! Meg kell, hogy motozzam.
Idoközben a társa is kiszállt a kocsiból és mögém lépett. Aztán hátulról valamit az arcomhoz nyomott és jó erosen odaszorította. Valószínuleg altatós zsebkendo lehetett, mert rögtön elvesztettem az eszméletemet. Amikor ébredezni kezdtem nem sok mindent láttam. A kezemet próbáltam mozdítani de nem ment, mint ahogy a lábam sem. Ekkor felnéztem és láttam, hogy meztelenül fekszem egy nogyógyászati székhez kötözve. A helyiség ahol voltam 4X4méteres lehetett, fehér csempével kirakva egészen a plafonig. A talajon járólap. A helyiségben rajtam kívül nem volt senki. Egy üvegajtós szekrény állt a fal mellett. Különbözo orvosi csipeszek és fecskendok voltak benne, meg mindenféle tartalmú üvegek. A sarokban nylon függönnyel letakart zuhanyzószeru rész volt. Egy WC és egy keréken gurítható szerkezet. De ebbol sem sokat láttam mert le volt takarva. Az ajtón belülrol fehér hangszigetelo bor volt.
Egy kis ido múlva nyílott is az ajtó és az a "rendorno" lépett be rajta aki igazoltatott. Fekete egyenes szálú hosszú haja volt, a homlokánál vízszintesen levágva. Egy fekete latex ruhát viselt ami a térde felett szoknyában végzodött. És egy fehér eloke szeru betét volt rajta. A ruha rövid ujjú volt, és a testéhez feszült. Átlátszó sárgás hónajjig éro latex kesztyu volt rajta. Tusarkú, és hosszú fekete latex harisnya fedte formás lábait. Viszonylag magas volt kb.180cm lehetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2017. 03. 26. vasárnap 17:06
nagyon érdekes
#4 papi 2014. 01. 21. kedd 05:41
Érdekes.
#3 jose 2004. 04. 3. szombat 17:40
nagyon felizgultam én is szeretnék egy hasonlo élményt magamnak
#2 nev 2002. 03. 9. szombat 00:11
Undorítoak, és zavaróak a reklámok, inkább egy szövegszerkesztőben olvasom tovább a sztori-t!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?