A+ A-

Évi 1. rész - Először

Ülök az autóban és vezetek. Percről percre nő bennem az izgalom, torkomban a gombóc egyre jobban lüktet, mintha egy tini menne élete első randijára. Hosszú percek óta szorítom a kormányt, a tenyerem izzad ahogy egyre közelebb kerülök a helyhez, egyre közelebb Hozzád. A forgalom nagy, mindenki siet a dolgára a városban. Sietnék én is de a forgalom megakadályoz és megfog egy piros lámpa. A várakozás még jobban feszíti az idegszálaimat, gondolataim továbbra is csak körülötted forognak, milyen leszel hús-vér valódban? Milyen lesz találkozni? Előjönnek a képek amit annyiszor megnéztem már, amit csak nekem küldtél, nekem készítettél. Gyönyörű bőr, hibátlan alak, szép lábacskák még szebb poci és vállak. Finom és gondoskodó kezek, lágy vonalú érzéki száj, huncut mosoly a szemedben. Elképzelem amint csókollak és érintelek. Az arcodon, a válladon. Mindenütt. Forr a vérem és reszketek. Dudálás térít magamhoz és újra indulok. Lassan megérkezem a célomhoz, csak még két sarok... még egy.. és még pár méter... már látlak, ahogy ott vársz rám az árnyékba húzódva az égető nap elől. Odakint tombol a forróság, de itt belül még jobban izzik minden. Elmegyek melletted helyet keresve a megálláshoz. Tekintetünk összetalálkozik és szinte mindent elolvaszt körülöttünk.
Megállt az idő egy pillanatra és csak mi voltunk ott, ahogy egymás szemébe nézünk. Félreállok és kiszállok. Te elindulsz felém én pedig feléd, s közben idegszálaim pattanásig feszülnek.
Végre láthatlak! Lábaim remegnek, pulzusom számlálhatatlanul felgyorsul. Ott vagyunk egymás előtt. Hosszan csak a szemedbe nézek, nézem ahogy mosolyogsz. Csak ennyit tudok kinyögni:
- Szia! Hát végre talákozunk...
- Szióka! - válaszolod és bólogatsz. Most nincs sehol az a csacsogás amit annyira szeretek a virutális világban. Nincsenek szójátékok, nincsenek utalgatások és nincs egymás hergelése.
Csak mi vagyunk ott ketten egymásnak. Titokban és rejtve a világ elől, de ott vagyunk. Beszállunk a kocsiba, hátizsákodat ledobod. Kiránduláshoz szép az idő, de kicsit kevéske az a táska. Persze mindketten tudjuk, hogy a kirándulás csak ürügy. Elindulunk. Vezetés közben oda-odanézek az arcodra, megvizsgálom a nyakad, a kivillanó vállad és mégjobban elönt a forróság. Beszélgetni kezdünk, csupa általános téma, de mindkettőnknek remeg a hangja az izgalomtól. Kezem a kezedre téved és szorosan összefonódnak ujjaink, mintha mindig is csak egymásra vártak volna, de el kell szakadni egy pillanatra. Megérkeztünk. Egy vízpart mellett áll az autó, benne mi, körülöttünk a csend és a természet. Egymásra nézünk és újra megáll az idő.
Csak nézünk egymás szemében, melyben ott csillog a vágy, a tűz és az izgalom. Egyszer csak megtörik a végtelennek tűnő perc és ajkaink hirtelen összeforrnak. Annyi beszélgetés után végre itt vagy és érezlek. Nyelveink finom játékába beleborzongok és remegő kezekkel kezdem felfedezni tested, abban a pillanatban Te is hozzám érsz. Egymás arcát, kezét simogatjuk a véget nem érő csók közben. Kezeink vándorútra tévednek, de hamar abbamarad a felfedezés, hiszen még a kocsiban vagyunk és az övek rabságában csókolózunk. Kiszabadítjuk magunkat és hátramászunk. Folytatódik a csókcsata, de most egy rövid nyelvezés után csókokat adok az arcodra, az álladra. Közben vetkőztetni kezdjük egymást, kis ügyetlenkedés a hely miatt, de hamar megszabadulunk a felsőrészektől, rajtad már csak egy finom kis melltartó van felül, rajtam semmi. Ölelkezünk és bőrünk égőn tapad egymáshoz, miközben nyakadat csókolgatom és a hajadba túrok. Szinte egy szó sem hagyja el a szánkat közben, csak egymás felfedezésével vagyunk elfoglalva. Lassan végigcirógatom hátadat, majd egy mozdulattal kikapcsolom a melltartódat és kiszabadulnak formás mellecskéid. Megsimogatom őket és csókjaim áradata is feléjük irányul. Le a nyakadon, a kulcscsontodon, majd őrjítő lassúsággal érem el a halmocskákat. Sóhajtozunk mindketten, s én tovább csókolgatom melleidet, és pár perc időzés után újra indulok...lefelé. Végigcsókolom a hasad, a köldöködnél időzve kezdem levenni Rólad a maradék ruhát. Fenekedet megemelve segítesz és ahogy hátradőlve kibújsz egyszerre minden ruhádból, lábaid máris utat engednek pillantásomnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 08. 11. csütörtök 13:51
Várjuk feleségemmel a következőrészt is!
#11 Andreas6 2016. 08. 11. csütörtök 12:39
Ahány ennél rosszabbat olvastam már itt, sokkal több ponttal jutalmazva!
#10 papi 2015. 10. 23. péntek 09:57
Nem nagy szám
#9 zsuzsika 2015. 10. 20. kedd 08:00
Nagyon gyenge.
#8 listike 2015. 10. 19. hétfő 12:25
A lehető leggyengébb.
#7 cscsu50 2015. 10. 17. szombat 04:49
gyenge
#6 A57L 2015. 10. 15. csütörtök 13:44
Nem lett jó.
#5 veteran 2015. 10. 15. csütörtök 10:37
Közepes.
#4 gyuri0926 2015. 10. 15. csütörtök 07:54
A korai magömlést kezeltetni kellene
#3 Rinaldo 2015. 10. 15. csütörtök 07:16
Lesz folytatás.
#2 feherfabia 2015. 10. 15. csütörtök 05:24
Közepes!
#1 Törté-Net 2015. 10. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?