Forradások 2-3. rész

Szavazás átlaga: 5.14 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2015. október 6.
Hossz: 9 089 karakter
Elolvasva: 687 alkalommal
2. rész
Valószínűtlen csönd volt az utcában, csak távolról hallatszott . Egyedül járt arra, már sötét volt, kicsit félt is. Nem éppen a legjobb környék, de a munka az munka. Sátoros utca 10, 2/2. – suttogta maga elé, benyitott a lépcsőházba, kitapogatta a villanykapcsolót. Felment a második emeletre, megigazította a ruháját, és becsöngetett a kettes számú lakásba. Nemsokára neszt hallott, kulcszördülést a zárban, az ajtó kinyílt, odabent sötét.

– Jöjjön be! – hallotta a mély férfihangot, de látni nem látott semmit, csak körvonalakat.
– Nem lehetne villanyt kapcsolni? – kérdezte, de nem kapott választ. Tehát nem. Ez is a játék, avagy a munka része. A férfi gyengéden megfogta a vállát, irányította, az érintése nem volt kellemetlen. Egy kis fény szűrődött be a függöny mögül a szobában, nagyjából ki tudta venni, hogy egy kis helyiségben van, amiben ágy, szekrény, s talán egy fotel van.
– Tehát akkor, amiben telefonon megegyeztünk. – mondta a férfi, és leült a fotelbe. A nő nyelt egyet, és letérdelt. Érezte, tudta, hogy a férfi fiatal, hatalmas termetű. Valahogy elszállt a félelme. Hallotta a cipzár zizzenését. Már nem volt kérdés. Kezébe vette a félmerev állapotban lévő hímvesszőt, és a szájába vette. Nagy sokára kezdett teljesedni a férfi erekciója.
– Nem vetkőzik le? – kérdezte, de nem kapott választ. Csak a nadrágból elővett péniszen kellett dolgoznia. Nem volt sem túl nagy, sem túl kicsi, talán görbébb és eresebb volt a szokottnál, de neki ez már mindegy volt. Munkaeszköz. De ezzel meggyűlt a baja. Hol gyengéden szopta, hol durvábban, a férfi erekciója olykor lanyhult, máskor erősödött. Nem fért a heréihez, nem izgathatta másképp. A szája elzsibbadt, bevetette a kezét is, felváltva verte és szopta. Egészen elgémberedett a teste, a szája elfáradt, amikor végre halk nyögés hagyta el a férfi ajkát, és elélvezett. Az ondót – finom volt és sok – engedte a szájába fröcsögni. Még gyöngéden körbenyalogatta a makkot, majd felállt. Izzadtan, fáradtan kelt fel. A férfi is felállt, a kezébe nyomta a pénzt, majd vállainál megfogva kivezette.
– Köszönöm, viszontlátásra! – mondta, és becsukta az ajtót.
Sosem volt még ilyen esete. Nem tudta, mit gondoljon, aztán vállat vont. Annyifélék az emberek.

Két héttel később újra hívta. Most más volt a kérés... Nagyjából tudta, mire számíthat, s úgy is lett. Sötét fogadta. Most az ágyra kellett feküdnie, és alulról levetkőznie, felizgatnia magát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.14 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
R
Rinaldo
2016. június 6. 13:17
#6
Alakul.
1
a
A57L
2015. október 25. 03:47
#5
Unalmas és gyenge.
1
cscsu50
2015. október 6. 23:32
#4
gyengécske
1
veteran
2015. október 6. 13:22
#3
Unalmas, nem tetszik.
1
R
Rinaldo
2015. október 6. 10:21
#2
Gyenge.
1
T
Törté-Net
2015. október 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1