A+ A-

Hárman egy ellen

A francba. Megint bebambultam egy piros lámpát. A hónapban már sokadjára. Bíztam benne, hogy most az egyszer nem kapnak el és megúszom, mert ez lenne a harmadik pénzbírságom. De mire ezt végiggondoltam, már hallottam is a rendőrautó jelzését. Pechemre mögöttem jött a sorban. Tovább kellett mennem, amíg vitt a forgalom és félre tudtam állni. A körúton a benzinkútnál tudtam csak eleget tenni a járőr kérésének. Hazudnék, ha azt mondanám, nem játszottam el a gondolattal, hogy meglépek. De aztán úgy gondoltam, hogy ez azért már túlzás lenne. Megálltam, és vártam. Próbáltam kicsit megnyugodni. Ha volt vaj a fülem mögött, ha nem, mindig erősen felzaklatott a rendőri jelenlét. Arról nem beszélve, hogy évek óta fantáziáltam arról, hogy ágyba bújnék egy egyenruhással. A motozás, a bilincs, a gumibot... Nedves álmodozásomat félbeszakította a határozott kopogás az ablakon. Nem nagyon akaródzott kiszállni a negyven fok melegbe a klímás 24 fokból, de nem habozhattam, nem vették volna túl jó néven. Kikászálódtam és amennyire lehetett diszkréten, lejjebb húzgáltam a sortom szárát. Nem is értem, miért hordom, ha zavar a rövidsége és folyton húzgálom. Az sem segített sokat zavarodot helyzetemen, hogy a rendőr, aki kiszállt, baromi jó képű volt (ami mellesleg igencsak ritka mostanában), és gusztustalanul végigmért. A szemébe nézni nem mertem.
- Jó napot kívánok! Jogosítványt és forgalmi engedélyt kérek.
- Jó napot kívánok. Tudom, miért állított meg, hagyjuk a tiszteletköröket - nyegléskedtem, ezzel próbálva leplezni, hogyy mennyire be vagyok pánikolva.
- Jogosítványt és forgalmi engedélyt kérek. Fogyasztott drogot vagy alkoholt?
Kizökkentett ez a közömbösség.
- Nem, nem fogyasztottam semit.
- Hajlandó akár a szondát is megfújni?
- Természetesen.
Szinte zakatolt a szívem, ahogy elvettem tőle a szondát. Ebben azonban nem csak az volt már, hogy nem csináltam ilyet soha. Hanem az a furcsa érzés is, amit a biztos úr kiváltott belőlem. Baromira nem volt alkalmas az időpont a fantáziálásra, de lenyűgözött a fiatal rendőr mesterien metszett ábrázata. Vékony volt, de erős. És olyan izgatóan hosszú ujjai voltak. Na és a mosolya (elsőre úgy tűnt, ő is csak próbált magabiztosnak látszani)...Egyetlen dolgo érdekelt abban a pillanatban: vajon milyen lehet az ágyban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 11. 7. szombat 04:13
5P Közepes írás,reméljük lesz még jobb is.
#8 zsuzsika 2015. 10. 15. csütörtök 15:13
Az erőszakos történetek nem mindenkinek jönnek be.
#7 Inkheart 2015. 10. 6. kedd 17:28
Miért baj az, ha nem "csajos" a nyelvezet? Hol találtál helyesírási hibát? Elgépelés van benne, az tagadhatatlan, de helyesírási aligha. Egyébként köszi a véleményeket.
#6 Pavlov 2015. 10. 6. kedd 00:15
Az ötlet jó volt, de a nyelvezet egyáltalán nem "csajos". HElyesírási hibák is jócskán vannak. Legközelebb át kéne nézetni valakivel beküldés előtt!
#5 cscsu50 2015. 10. 5. hétfő 03:53
egynek elmegy
#4 Inkheart 2015. 10. 1. csütörtök 23:55
Miért közepes? Nem azért, mert csak jó értékelést várok, csak ha már kritika, legyen építő. Különben hogy fejlődjön az író?
#3 veteran 2015. 09. 30. szerda 08:24
Közepes
#2 papi 2015. 09. 30. szerda 05:42
Nem rossz
#1 Törté-Net 2015. 09. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?