A+ A-

What a crazy day

Zoli és Béla harmincas éveik elején járó srácok. Majd' egy évtizedes ismeretségük, s az utóbbi években nagyon jó barátokká váltak. Zoli nős, és egy kissrác büszke papája. Béla viszont meleg. A fiúkat szereti, ill. szeretné, mivel nincs sok szerencséje ezen a téren. Zoliba szerelmes, őt tekinti egy "férfiistennek", ő a mindene! Szinte csak róla álmodik - ezek az álmok természetesen erotikától sem mentesek - bármit megtenne, odaadna, ha megkaphatná Zoltánt. Ez amolyan plátói szerelem. Már az boldoggá teszi, ha csak hozzá érhet, ha érezheti az illatát, a közelségét. Zoli nagyon sármos fiú, kellemesen szőrös, és izgatón görbék a lábai, nem beszélve arról a kellemes dudorról, ami a nadrágján domborodik. Mivel egy melóhelyen dolgoznak, Béla gyakran bemegy az öltözőbe, és Zoli ruháit szagolgatja, mintha őt érezné. Bélának már ez egyfajta kielégülést jelent, nem feltétlenül szexre vágyik, már az boldoggá tenné, ha csak megpuszilhatná, átölelhetné Zoltánt. Ettől megnyugodna a lelke, boldog lenne, ha percekig magához szoríthatná barátját. Ilyenkor olyan izgalmi állapotba kerül, hogy a WC - ben könnyít magán.
Béla egy kellemes, meleg őszi napon elhatározta, lesz ami lesz, Zolikáját elhívja a lakásába, iszogatnak is, majd kellő hangulat elérése után ráveszi, hogy szexeljenek egyet. Bár Zoltán szereti a nejét, ez nem számíthat megcsalásnak, mivel nem az érzelmei vezérlik, csupán lesz egy orgazmusa, de nem vele! Olyan, mint egy éjszakai ejakuláció. Az is tudvalevő, hogy egy férfit csak egy másik férfi elégíthet ki igazán, mivel ő tudja mi a jó a másiknak, hol vannak az erogénzónái, hová nyúljon, mit simogasson. És a nők többsége amúgy is fanyalog a szopástól, nem beszélve a sperma lenyeléséről!
Tehát Zolika és Béla megérkeztek a kéglibe. Előkerültek a poharak, Whisky, Martini és egy kis harapnivaló. A TV - t bekapcsolva a Z+ ment, jó zenékkel. Beszélgettek, közben fogyott a pia. Zoli sem feszengett már, mint az elején (talán sejtette, hogy nem véletlenül lett meghívva?). Ekkor Béla betett egy pornókazettát, persze homot. Zolika idegenkedve nézte, de a lelke mélyén tetszett neki, érdekesség volt. Béla ekkor szorosan mellé ült, és lazán áttette kezét a vállán. Cirógatni kezdte Zoli fülét, simogatta a haját. Másik kezét Zoli combjára tette. Zoltán egy kicsit megrezzent, de hagyta. Ezután fejét maga felé fordította és elkezdte puszilgatni az arcát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:22
Gagyi.
#7 scriptorem 2012. 12. 4. kedd 17:19
Nagyon jó történet, simán bele tudtam magam képzelni a szituációba. smile
#6 AlexHun 2011. 05. 10. kedd 09:06
Bealudtam rajta...
#5 v-ir-a 2009. 05. 26. kedd 22:40
élvezettel olvastam,nagyon jó lett folytatást érdemelt volna
#4 szanci 2006. 06. 19. hétfő 15:12
unalmas, olyan mint 1 tankönyv
#3 HaZa 2003. 01. 20. hétfő 16:29
Kedves barátom ki elöttem szólt igaz tavaly de egyet értek .Adj hirt magadról.
#2 Géza 2002. 03. 24. vasárnap 22:32
Jó volna, ha velem is megtörténne.
Szerintem szuper !
Folytatás?????
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?