A+ A-

Amikor két nő közrefogott, és...

Kíváncsi vagyok, hogy vannak e hozzám hasonló férfiak is. Örülnék, ha megtisztelnél a hozzászólásoddal, ezzel kapcsolatban. Ez nem egy olyan dolog, amit el mernék mondani a haveroknak sörözés közben. Annyit tudnak rólam, hogy voltam már együtt egyszerre két biszexuális nővel. Azt elmondtam nekik, hogy először a barátnőm volt középen, és a barátnője elölről, én pedig hátulról tettem boldoggá, meg azt is, amikor a barátnője volt középen, de egyvalamit nem. Ezt a dolgot csak Bea és Andi tudják rólam.
Egyszer úgy is csináltuk, hogy én voltam középen. Közben leszbikus nőnek képzeltem magam, ők pedig gondoskodtak róla, hogy úgy is érezhessem, mintha az lennék.
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen férfi a földön, aki arról álmodozik, hogy ha lesz következő élete, akkor leszbikus nő lehessen. Vagy talán én valami kivételes élőlény lennék, akit semmilyen eddig létező kategóriába sem lehet besorolni?
Ezt nem hiszem, hogy valaha meg merném kérdezni a haverjaimtól, mert bár nem vagyok biszexuális, de ez alapján nem tudom, hogy néznének rám a jövőben. Egy korábbi munkahelyemen volt egy meleg csávó. Felvállalta magát mindenki előtt, pedig meg nem mondtam volna róla, hogy az. Mielőtt kiléptem onnan, megkérdeztem őt, hogy szokott e ilyesmiről fantáziálni. Azt mondta, ő úgy érzi jól magát, ahogy van férfiként. Nem izgatja a dolog. Érdekes, engem meg heteroként felizgat. Most akkor én mi vagyok?
Azt élvezem a legjobban, amikor a barátnőm van felül, és a mellbimbói az enyémekhez érnek, miközben benne vagyok a puncijában. Alkalmanként elképzelem, hogy én is olyan gyönyörű nő vagyok, mint ő. Hogy nekem is olyan szép formás melleim vannak, mint neki, és azokhoz dörzsöli a melleit. Amikor pedig lovagol rajtam, néha arra gondolok, hogy nekem is puncim van, és a csiklómhoz dörzsöli a csiklóját. Imádom megdugni őt, de időnként arra is vágyom, hogy nőnek érezhessem magam mellette. Hogy a melleit és a hasát a hátamhoz simítva kiverje a farkam, közben a bal kezével simogassa a mellbimbóimat, és csókolgassa a nyakam tövét. Én pedig a fenekét markolva erősen magamhoz húzom őt, hogy minél szorosabban a hátamon érezhessem a kívánatos melleit. Már 25 fele közeledtem, amikor mindezt őszintén el mertem mondani neki. Bea a harmadik nő az életemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 06. 2. csütörtök 15:16
Ellehetettolvasni.
#8 A57L 2015. 11. 23. hétfő 05:24
Kellemes.élvezetes történet.
#7 papi 2015. 09. 19. szombat 07:37
Egész jó.
#6 szekely18 2015. 09. 15. kedd 14:18
Jó kis történet!
#5 RAVETRAIN 2015. 09. 9. szerda 18:21
Szóval, valaki?
Csak van más férfi is rajtam kívül, aki arra gerjed a legjobban, ha leszbikus nőnek képzeli magát.
Ha még azt a meleg csávót sem izgatja föl ez, ami engem, akkor értitek, miért nem a haverjaimat kérdezem erről!
#4 veteran 2015. 09. 9. szerda 08:24
Végre nem a megszokott sztori. Tetszett. 8 pont
#3 cscsu50 2015. 09. 9. szerda 07:41
nem nagy szám
#2 feherfabia 2015. 09. 9. szerda 06:10
Közepes!
#1 Törté-Net 2015. 09. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?