A+ A-

Sötét szobában egy idegennel

Tibivel egy augusztusi délután egyikén ismerkedtem meg egy portálon. mindig is szerettem ezeket az oldalakat, unaloműzőnek tökéletesek az unalmas délutánokon,és a magányos estéken.
Vonzott az anonimitás, a titokzatosság, és az első pár alkalommal fel sem tűnt, hogy Ő "véletlenül" mindig akkor lép be,mikor én általában ott vagyok. Nem volt nehéz észrevenni, hogy délutánonként általában mindig ugyanabban az időszakban vagyok ott, ugyanaddig az ideig. Egyből levett a lábamról a humorával, a stílusával, a nyíltságával, és hogy nem rohan le, mint az összes többi. Könnyen hozzászoktam a személyéhez, még így éteren keresztül is, és bizony mikor nem beszéltünk, tudott hiányozni. aztán egyik napról a másikra eltűnt hónapokra,és otthagyott a magányomban, kétségek közt. Néha napján azért írtam Neki, hogy érezze a törődést, és tényleg érdekelt mi van vele. Attól függetlenül, hogy nem akartunk egymástól semmit. Szexen kívül persze. Mert az már az elején kiderült,hogy még látatlanból is működik az a bizonyos kémia....
Aztán egyik nap jelentkezett, és közölte, nincs ideje rám, sem az oldalra, gondjai vannak, és ne haragudjak, de részéről ennyire képes, hogy néha Rám néz. Hát nekem így is megfelel. Semmi elvárás, semmi kötöttség, és pár havonta pár kellemes csevej egymás társaságában. Még mindig látatlanul.
Eltelt 2 év, és ez így ment, majd egyik este eléggé alkoholos állapotban kicsit érzelmesebbé vált. Beledobbant a szívem. Tudtam, hogy ez nem való, és nem nekem szól, csupán a szeretethiány beszél belőle, de titkon jól esett. Néha beszéltünk a magánéletünkről, de leginkább az erotika volt porondon. Ő is független én is. És az, hogy majdnem 20 évvel idősebb, az még jobban vonzott, neki meg imponált, hogy egy húszas évei végén járó nő rajong érte.
Majd....
Szépen elmaradoztunk egymástól, eszembe sem jutott. Aztán egyik este felhívott. Újra szárnyaltam, és ezek szinte heti rendszerességgel megtörténtek, de két naponta mindig írt. De mindig csak kívánt, vágyott rám, semmi érzelem, csak szex. Én ennek is örültem, izgalmas, és csodás álomképeket álmodtunk meg együtt. Aztán eljött a nap, mikor megbeszéltük, hogy találkozunk. Ő ez idő alatt már látott engem több képen, szerettem izgatni, és azt akartam akarjon engem, a hatás megvolt ,és végül az eredmény is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 11. 24. kedd 05:28
Szép történet.
#5 rockycellar 2015. 09. 10. csütörtök 20:29
Közepes
#4 veteran 2015. 09. 9. szerda 08:04
Közepes.
#3 cscsu50 2015. 09. 9. szerda 07:20
Közepes!
#2 feherfabia 2015. 09. 9. szerda 06:18
Közepes!
#1 Törté-Net 2015. 09. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?