A+ A-

A férjem főnöke 6. rész - Új élmények

Napok teltek unalmasan. Nem hívtam se Szilvit, se Pétert. Nem tudtam, hogy mit szeretnék. Inkább a munkába menekültem. Egyre többet vállaltam. A főnököm nagyon meg volt elégedve velem. Egyre nagyobb feladatokat bízott rám. Volt egy, amit egyedül nem tudtam volna megcsinálni, így egy kollégámat osztotta mellém. Andrea korombeli, igazán dekoratív nő volt. Nagy mellei állandóan vonzották a szemeimet. Sportolhatott, mert a teste tökéletesnek tűnt. Az arcára azt mondanám, hogy bájos. Haja vállig érő, sötét barna. Mindig szexi ruhákban jött dolgozni. Minden férfi bámulta. Többen be is próbálkoztak nála, de azt mondta, hogy kollégával soha. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, sokat beszélgettünk. Persze nem csak a munkáról. Meséltem neki a válásomról. Éppen most zajlik, emiatt néha szétszórt vagyok. Lassan jó barátnők lettünk. Ő is mesélt a kalandjairól. Igaz én nem részleteztem neki mindent. A sokadik együtt töltött nap végén megkérdezte, hogy van e kedvem bulizni kicsit. Persze nemet mondtam. Soha nem voltam az a bulis csaj. Sikerült meggyőznie, hogy talán ez kell ahhoz, hogy tovább tudjak lépni. Megbeszéltük, hogy már nem megyek haza, hanem hozzá megyünk, mert közelebb van a lakása. Lezuhanyoztunk, majd adott egy igazán kihívó ruhát. Nagyot nyeltem, mikor megláttam a vállfán. Andi láttam rajta a bizonytalanságot. Mögém lépett, mivel egy magasak vagyunk, arcát az arcomhoz nyomta, majd átölelt. Kicsit eltávolodott az arcával, hogy a fülembe tudja súgni.
- Csak próbáld fel!
- Nem is tudom. Nekem ez egy kicsit merész.
- Változást akarsz. Nem?
- De ez talán túlzás.
- Majd meglátod, ha felpróbáltad.
Kicsit bátortalanul, de levettem a vállfáról. Belebújtam. Kicsit szűk volt, de nem kényelmetlen. Annyira rövid volt, hogy éppen csak takarta a fenekem. Mikor megláttam magam a tükörben, egy bombázó nézett vissza. Mintha nem is én lennék. Igaz, azt sem tudtam már, hogy ki vagyok. Az elmúlt hetek történései teljesen össze zavartak. Közben Andi is felöltözött. Hasonlóan kihívó ruhát vett fel. Kifestettük magunkat. Csak szolidan, nem akartunk ribancnak látszani. Majd elindultunk a buliba. Egy bárba vitt, ahol rengeteg férfi volt. Nőket alig lehetett látni. Mindenki megbámult minket. Egyből a bárpulthoz mentünk. Andit ismerősként köszöntötték. Rögtön adtak is nekünk valami koktélt. Andi mindig ezzel kezdett. Beszélgetni kezdtünk, persze a pasikról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 08. 10. csütörtök 10:05
Én örülök, hogy nem volt homokozás. Aki erre gerjed olvasson homo történeteket, nem kell a normális emberek étvágyát itt ilyen adalékkal elvenni. Így volt jó!
#8 A57L 2015. 11. 26. csütörtök 05:25
Érdeklődve olvastam ezt a részt is,mert jó lett.
#7 rockycellar 2015. 09. 5. szombat 08:01
nem olyan rossz
#6 feherfabia 2015. 09. 5. szombat 07:09
gyenge!
#5 cscsu50 2015. 09. 4. péntek 22:40
folytasd!!!
#4 deajk2008 2015. 09. 4. péntek 10:24
imádom a leszbiséget és a gruppent, bár sajnáltam, hogy a pasik egymással nem szeretkeztek, hogy nem dugták meg egymást is 9plett... folytasd
#3 veteran 2015. 09. 4. péntek 08:54
Jó lett, folytasd.
#2 papi 2015. 09. 4. péntek 06:56
Egész jó, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2015. 09. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?