A+ A-

Egy meleg élete 6. rész – Felnőttkor II. – Kapcsolat az új fiúval és a meglepetés találkozás

Ez a történet sorozatom egy újabb része, amely továbbra sem valós, így az olvasó életével való mindenféle egyezés természetesen teljesen a véletlen kategóriájába tartozik.
A sorozatom főhősének, vagyis Áronnak az életében mindegy 3 hónappal a korábbi kalandja után, megjelenik egy nagyon csinos és még annál is helyesebb pasi, akit mindenképpen megszeretne, vagyis megakar szerezni magának. Mindent meg is tesz azért, hogy a másik férfi felfigyeljen rá. Persze mindent kulturált keretek között értem.
Áron eddigre már igencsak a 27. szülinapja felé halad (1 hónap van addig) és már elég régen volt valódi érzelemmel járó kapcsolata, hiszen eddigre már kb. 2,5 év telt el azóta, hogy a férfi majd 4 év után szakított Robival. Egyszóval, már nagyon vágyik egy olyan kapcsolatra, melyben érzelmek is jelen vannak és nem csak a kaland és a pénz. Azaz teljesen a legjobb pillanatba jelent meg ez az újfiú (legyen Józsi) az életében. Áron és Józsi között randit randi követ, melyek során kiderül, a férfi számára, hogy az általa kiszemelt személy „még csak” 23 éves múlt (1 hónapja), de már annyi minden történt az életében, amit ugyan nem szégyell, de viszont beszélni sem nagyon akar mindenről. Már kb. 4 hónapja randizgatnak, amikor végre jobban kimernek térni a szexuális kérdésekre is. Ezáltal kiderül, hogy mindketten unik vagyis, mindketten szeretnek aktívak (dugók) valamint passzívak (dugottak) lenni. Az is kiderül, hogy Józsinak nem volt igazi passzív tapasztalata mivel ez eddig bárhány fiúval is volt anál kapcsolata, mindegyik csak az aktív félként szerettek volna ebben részt venni, de Ő már nagyon szeretne egy análnak úgy a részese lenni, hogy nem Ő kényeztet, hanem Őt kényeztetik.
Eltelik még 1 hónap és megtörténik közöttük az első orális szex sorozat. Ennek első „felvonása” a közös maszturbáció, míg a második „felvonása” a kölcsönös szopás. Ezen aktusokat a következő 1 hónapba hetente 1 alkalommal megismétlik. Ezt követően végre eljön az első anál is közöttük. A szex előtt megegyeznek abba, hogy a fiatalabbikuk lesz a passzív. Áron viszont a „fiúnak” is megmutatja azt a videót arról a bizonyos szex pozícióról, amely Neki nagyon megtetszett, és az eddigi partnerei, akikkel kipróbálta, azok is dicsérték. A felvételen láthatóak alapján a fiatalnak is nagyon megtetszik az anál ezen formája, így úgyis „hajtják” azt végre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 11. 19. csütörtök 05:54
Egy ,kettő nagyobb részben össze lehetett volna foglalni az egészet.
#6 Rinaldo 2015. 09. 4. péntek 08:28
gyenge.
#5 veteran 2015. 09. 4. péntek 08:20
Nagyon gyenge.
#4 rockycellar 2015. 09. 3. csütörtök 19:18
Ezmiez?
#3 cscsu50 2015. 09. 3. csütörtök 17:26
gyengécske
#2 papi 2015. 09. 3. csütörtök 14:32
Nem nagy szám, csak 3 pont.
#1 Törté-Net 2015. 09. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?