A+ A-

Kalandos élet 1. rész

Kedves olvasók! Én egy olyan történetet osztanék meg veletek, amihez alapot a saját életem, ihletet pedig a vágyaim adtak. Tehát a történet annyira valós, mint ahogyan az a fejemben él. Bár fantázia, talán a legegyszerűbb, ha egyes szám első személyben írom le! Talán így egy kicsit én is jobban bele tudom élni magam!
Még általános iskolás voltam, amikor az egész kezdődött 12-13 éves, hetedik osztályos. A helyszín a fővárostól nem túl távoli, közepes méretű falucska iskolája, amolyan mindenki ismer mindenkit helyen. Valahogy mindig is éreztem, hogy nem vagyok olyan, mint a többi srác, ha lányokról beszélgettek és kérdeztek, én max csak helyeselgettem, különösebben soha nem érdekeltek a lányok, annál jobban a fiúk... na, valahogy őket mindig sokkal jobban megnéztem. Tudjátok, tornaóra előtt az öltözőben, vagy amikor csak lehetett. Akkor még annyira nem értettem a miértjét, természetesen rájöttem utána, vagy inkább rávezettek... Egy szó, mint száz, elég vagányak és életrevalóak voltak itt a gyerekek, eléggé összeszokott társaság volt, nem is volt csoda, hogy a magamfajta betelepült fiúcska nehezebben illeszkedett be. Leginkább be se illeszkedtem, elvoltam magam. Kedveltem a művészeteket, külön rajzórákra meg mindenféle művészeti foglalkozásokra jártam, ezzel múlattam időmet. Nem nagyon ismertem senkit, mint ahogy a „tősgyökeresek” ismerték egymás életét, viszont így engem se nagyon ismert senki, pedig azért már jó ideje laktunk a községben. Talán ez az ismeretlenség volt a későbbiekben a szerencsém. Külsőmet tekintve én átlagosnak mondtam magam akkor, később erre valaki nagyon rácáfolt, amiről fogok mesélni, ha eljutok ahhoz a részhez. Szóval sima egyszerű srác, vékony, de nem csontkollekció, átlagos magassággal, rövid, barna hajjal és egészen élénk kék szemmel.
Hogy úgy mondjam, a srácok között menőség alapján klikkek, bandák alakultak ki. Nagy dicsőség volt egy-egy banda tagjának lenni. Én persze nem tartoztam sehova, az óraközi szüneteket általában egyedül, olvasgatással töltöttem, vagy a tanárokkal beszélgettem, ha úgy volt, szóval egy kicsit különc voltam. Történt egyszer, hogy hazafelé menet a szakkörök után, délután 3 és 4 között, amikor már nem nagyon voltak a suliban, csak azok, akik valamilyen délutáni elfoglaltságon vettek részt, elkapott egy ilyen fiúbanda. A folyosók ürességtől kongtak, én mit sem sejtve sétálgattam, amikor az egyik sarkon 5 srácba botlottam, akik épp pornóújságokkal üzleteltek és azokat lapozgatták, ahogyan ez talán ebben a korban normálisnak is mondható. Egy évvel felettem jártak, és mivel az iskolában ők voltak a rangidősek, a nyolcadikosok, ők számítottak a legmenőbbnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 91boy 2015. 08. 25. kedd 19:08
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Már feltöltöttem a 2. részt is, csak idő kérdése, hogy felkerüljön! Ez egy kicsit lightosabb lesz, az erotikus része igazán majd a 3. résztől indul be a történetnek! smile
#6 deajk2008 2015. 08. 25. kedd 11:09
imádom a homoszexet én is az is vok (bi vok)... 9p lett folytasd
#5 cscsu50 2015. 08. 25. kedd 10:24
türhető
#4 papi 2015. 08. 25. kedd 09:20
Egész jó
#3 Rinaldo 2015. 08. 25. kedd 08:27
Alakul.
#2 SzergelyOP 2015. 08. 25. kedd 00:23
Nemrossz smile várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2015. 08. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?