A+ A-

Üzleti tárgyalás 5. rész - Hol a határ?

Miután aznap már másodjára álltam a zuhany alatt Noelnél, elhatároztam, hogy ha már úgy hozta a helyzet, hogy két jó testű pasi vár kint a nappaliban, akkor igenis ki fogom használni az alkalmat és megkeresem a saját határaimat. A fantáziámban már sok minden lejátszódott, de megvalósítani nagyon keveset mertem belőle. Mindig is izgatott a gondolat, hogy milyen lehet szexrabszolgának lenni. Amikor tudod, hogy azt tehetnek veled, amit csak akarnak, és neked csak egy szereped van, az hogy kielégítsd őket. Tudtam, hogy a ma esti bemelegítés után készen állok arra, hogy megvalósítsam ezt a régi álmomat. Ezzel a szilárd elhatározással tértem vissza a fiúkhoz egy szál törölközőben.
- És most akkor hogyan tovább? – vállaltam magamra a kezdeményező szerepet
- Mit szólnál hozzá, ha együtt töltenénk az egész éjszakát mindannyiunk örömére? Találj ki valamit otthonra, és élvezzük egymást – javasolta Andrew
- Pizza is van, a bor sem fogyott még el, és álmosak sem vagyunk – tette hozzá Noel pimaszul
- Én benne vagyok, ha ti bírjátok az iramot – válaszoltam
Szerencsére nem volt nehéz kidumálnom otthon, mert máskor is volt már, hogy ha nagy projekten dolgoztunk, akkor a cég saját lakását használtuk bázisul, és nem mentünk haza, hogy mihamarabb készen legyünk a munkával. Így aztán rövid telefonos magyarázkodás után visszatértem a fiúkhoz, akik ekkor már vidáman falatozták a pizzát. Csatlakoztam hozzájuk, és egy - egy újabb pohár bor elfogyasztása után ismét oldódni kezdett a hangulat.
- Mit szeretnél? Mit tegyünk veled? - kérdezte Noel, holott szerintem már tudta a választ
- Felnőtt emberek vagyunk, vannak vágyaink, és szerintem a történtek után nem kell titkolóznunk egymás előtt, így nyíltan megmondom, hogy azt szeretném, ha a szexrabszolgátok lehetnék.
Andrew kissé meglepődött a kijelentésen, de aztán kaján vigyorra húzódott a szája. Noel nem lepődött meg, ő már ismert annyira, hogy tudja, mi hoz lázba, mi az amire vágyom.
- Nyugodj meg, semmi olyan nem fog történni amit nem akarsz. Ha úgy érzed, hogy valami túl sok, vagy már nem szeretnéd, akkor csak annyit kell mondanod, hogy „Ezt már nem akarom”, és mi leállunk. Rendben? – ismertette a szabályokat Noel
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 10. 18. vasárnap 02:02
Jó lett,folytatást kérek.
#7 feherfabia 2015. 08. 18. kedd 06:01
gyenge!
#6 veteran 2015. 08. 17. hétfő 17:22
Folytasd,de ne menjen át szadóba.
#5 deajk2008 2015. 08. 17. hétfő 13:15
tetszett jó lett 8p... folytasd
#4 cscsu50 2015. 08. 17. hétfő 13:11
folytatás??????
#3 rockycellar 2015. 08. 17. hétfő 08:46
jöhet a folytatás
#2 papi 2015. 08. 17. hétfő 07:00
Egész jó amíg a szadó elemek kimaradnak belőle.
#1 Törté-Net 2015. 08. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?