A+ A-

Beavatás-felavatás

Legjobb igyeketem szerint próbáltam visszaidézni a történteket, bár kellőképpen nehéz hangsúlyozni a jelentőségét irodalmi eszközökkel, remélem okoztam Nektek pár kellemes percet és jóérzést. :)
Gyermekkoromban egy igazi kis kocka voltam, nem igazán törődtem az olyan világi dolgokkal, mint pl az autók, a sport. Tudjátok az a fajta srác voltam, aki inkább otthon kitalált magának kész világokat, minthogy focizni ment volna a többiekkel... Számomra a többiek érdektelenek voltak, egyetlen egy barátom volt, akivel játszottam. Még 12 évesen is egy magának való srác voltam, csak ő, nevezzük most Gábornak, szóval csak ő volt nekem mint kapcsolat a "világi" léttel. Nem is túl meglepő, hogy olyan dolgok mint a szex totál nem foglalkoztattak. A lányokat mindig félve néztem, tetszettek, talán még "szerelmes" is voltam, de igazán nem érdekelt. A barátom sokkal aktívabb szociális életet élt mint én, épp ezért tapasztaltabb is volt. Gyakran mesélt dolgokról amiket igazán nem tudtam elképzelni, mert annyira idegenek voltak tőlem, a kis maszületett báránykától. A szüleim mindig délután 5 óra körül értek haza, és a nyári szünetben szinte minden nap együtt voltunk.
Néha a kánikulától elmenekülve a szobában töltöttük el az időt, többnyira C64-es játékokkal vagy filmekkel. Az egyik igencsak forró (nem is sejtettem mennyire forró) délután, amikor kettesben voltunk az egész házban, izzadtan a földön ülve arra a kellemetlen megállapításra jutottunk mindketten, hogy az unalom fenyegető kezeinek szorítása menten megfojt minket, hát nosza tegyünk valamit ellene... Morfondíroztunk, hogy mit csináljunk, de ő mindent stornózott, bármit találtam ki, rávágta hogy ne. Egyszercsak megszólalt: én egy barátommal, "Gézával múltkor kardozunk a farkunkkal. Nagyon vastag farka van!". Természetesen felkaptam a fejem, s értetlenkedő szemekkel kérdeztem: "mii?". Határozottan válaszolt: "Felállítjuk és kardozunk!". Hat jo, gondoltam magamban, fura ötlet, nézzük meg. Erre ő feltérdelt és megmutatta azt, amit még sosem láttam. A retinámba égett a csupasz és merev pénisz, mint egy szikra, úgy robbantott be bennem valamit. Görcsbe rándult a gyomrom, forroságot éreztem... és, azon idegen érzés kerített hatalmába, hogy feláll a farkam. Kérnie se kellett, levetettem. Életemben először szexuálisan felizulok, ráadásul spontán módon egy pénisz látványáztól. Gábor beszélt folyamatosan, de képtelen voltam rá figyelni, ez az új dolog megbabonázott, elvarázsolt, magáévá tett. Ritmikusan lüktető farokkal térdelünk egymással szemben, amit én nem bírok tovább, le kell ülnom. Gábor is leült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 08. 10. hétfő 14:50
Nem nagy szám
#7 Rinaldo 2015. 08. 9. vasárnap 08:15
Elmegy,
#6 nathanblack95 2015. 08. 7. péntek 22:22
inkább a felavatás maradt ki smile
10/7
#5 cscsu50 2015. 08. 6. csütörtök 19:12
gyengécske
#4 deajk2008 2015. 08. 6. csütörtök 09:18
nekem nagyon tetszett és imádom a homoszexet 9p...
#3 veteran 2015. 08. 6. csütörtök 08:29
Szerintem a beavatás elmaradt.
#2 jociy 2015. 08. 6. csütörtök 00:20
Nem rossz
#1 Törté-Net 2015. 08. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?