A+ A-

Feljössz hozzánk?

- Hoppá, ez még kelleni fog. – hajolt át Claire feje fölött a példatárért.
Közben Claire megérezte Judy illatát. Fura érzés volt, mert nem csak a deóját érezte, hanem a bőrének illatát is, ami sokkal kellemesebb volt, mint a mesterséges frissítője. Pillanatra zavarba jött, majd úgy helyezkedett el, hogy időnként hozzáérjen Judy, ahogy a példatárból lapozgat. Nem értette miért kellemes ez számára, de ő is lehúzta kicsit a vállán a pólóját, hogy a meztelen vállaik összeérjenek.
Aztán Judy belelendült és elkezdte magyarázni a házi feladatot. Időnként ránézett, ilyenkor Claire bőszen bólogatott, mintha értené, de közben teljesen máshol járt az esze. Judy száját nézte, miként formálja a szavakat. Nagyon vastag szája volt, és széles. Mikor elhúzta, kilátszódtak a hátsó fogai. Ettől még vonzóbb volt a mosolya. Szépen ejtette az angolt. Mikor a kiejtést mutatta, mindig a szemébe nézett. Claire minden alkalommal zavarja jött, mert különösen tetszett neki, ahogy a fogai között kicsit kitolja a nyelvét Judy. Igazából gyönyörködött Judyban. Remélte, hogy nem veszi észre zavarát. ilyenkor mindig válaszolt valamit. Judy pedig lendületesen folytatta. Időnként elismételtette Clairerel a szavakat. Nem ment túl jól neki, de nem is igyekezett, mert ilyenkor Judy közelebb hajolt, és elismételte lassabban, amitől mindig megcsapta Judy forró lehelete. Egyik másik szót szándékosan rontott el. Judy teljes beleéléssel formálta előtte a száját, Claire pedig nem győzött betelni a látványától. Egy szót már többedjére mondatott ki vele, de annyira élvezte, hogy Judy lehelete csiklandozza az arcát, hogy nem volt hajlandó helyesen kiejteni. Judy végül két ujjával összefogta a száját, és így ismételtette el vele. Most végre sikerült. De közben végigszaladt benne egy érzés, ahogy megérezte az ajkain Judy bársonyos érintését. Ettől felbátorodva ő is összecsípte Judy száját, aki könnyedén elmondta így is az adott szót. Claire nagyon élvezte, ahogy ujjai között ficánkoltak a duzzadt ajkak. Persze Judy ebből semmit nem vett észre. Ő teljesen a tanulásra koncentrált. Claire azért egy pillanatra még megsimította Judy felső ajkát, mielőtt elvette a kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 09. 13. kedd 06:27
Ez nem tetszett annyira.
#9 Annaahh 2015. 11. 9. hétfő 14:15
Bugyicsere!!

Részemről nem a helyszín, a helyzet, és/vagy a cselekmény, hanem ahogyan megírtad.
A részletdús, mégis lényegretörő megfogalmazás.
Mondjuk nem tudom, melyik nő mutogatta valaha is a barátnőjének, hogy leszbi pornót néz smile , de izgató.
#8 RAVETRAIN 2015. 09. 2. szerda 12:30
Ja és igen smile
Ha lett volna felvezető, talán kiderült volna, hogy miért azt a címet adtad, hogy
"Feljössz hozzánk?" smile

Kár, hogy már eleve fent volt smile
#7 RAVETRAIN 2015. 09. 2. szerda 12:27
Szerintem izgató, és részletesen kidolgozott. Látszik, hogy időt fordítottál rá.
Ugyanakkor én személy szerint hiányolom az elejéről a felvezetést. Ez egy igazi
in medias res történet, de jó. Viszont még jobb lehetett volna, ha tudjuk, honnan ismeritek egymást, mióta, és miért kedveltétek egymást. Jó persze gondolom, osztálytársakról van szó, de izgalmasabb lett volna (szerény vélemyényem szerint), ha bemutatod kicsit a kapcsolatotokat. Éreztél e vonzalmat hozzá azelőtt, vagy mindez csak úgy spontán jött aznap a közelsége hatására...
Én 8-ast adtam rá, de ha lett volna felvezető, akár 9-est is.
A fogalmazásod jó. Csak mondom, némi háttérinfóval, képekben gazdag bevezető legalább akorrát dobott volna rajta, mint amilyen jóra sikerült.
Adott volna egyfajta mélységet. Teljesebbé tette volna.
#6 cscsu50 2015. 08. 6. csütörtök 19:05
egynek elmegy
#5 veteran 2015. 08. 5. szerda 09:53
Kezdetnek jó.
#4 Andreas6 2015. 08. 5. szerda 08:21
Jó, de folytatást igényel, mert nagyon félbe van hagyva.
#3 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 05:17
Szerintem kezdésnek nagyon jó!
#2 deajk2008 2015. 08. 5. szerda 04:34
nekem mindig tetszik, mikor két nő egymással szexuálisan érintkezik és csókolózik 9p
#1 Törté-Net 2015. 08. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?