A+ A-

Egy meleg élete 2. rész - Kamaszkor - Az első komolyabb kapcsolat

A történet továbbra sem valós, mindenféle esetleges egyezés a magánélettel teljesen véletlen.
Áront már a 17-et jócskán betöltötte, amikor egyre jobban úgy érzi, hogy éppen ideje lenne találnia magának egy olyan fiút, akibe ismét megbízhat, és aki nem fogja Őt (újra) becsapni és akivel már tényleg lehetne komolyabb kapcsolata.
Nem sokkal később megismerkedik egy számára nagyon csinosnak talált fiúval (Gábor). A srác fiatalabb Nála, hiszen még alig párnappal múlt 15 éves, de még a túlságosan fiatalkora ellenére is nagyon értelmes és már nagyon vágyik arra, hogy egy férfi úgyis átölelje, megcsókolja és még kényeztesse is. El is kezdett a két kamasz találkozgatni. Eleinte (kb. 1 hónapig) hetente egy alkalommal, majd ezután (szintén kb. 1 hónapig) hetente két alkalommal. Ezt követően már majdnem minden nap.
Már a legelső randijukon mindent átmernek és át is tudnak beszélni. Sőt már a második randijukon Áron egy virágcsokorral lepi meg a párját, jelezve Neki, hogy az Ő szándékai teljesen komolyak és nem akarja Őt kihasználni. A fiú a virágcsokor miatt először kicsit kellemetlenül érzi magát, hiszen Ő üres kézzel érkezett, majd csak rájön, hogy nem kell emiatt kellemetlenül éreznie magát, mert a partnere sem ezért hozta. A randik persze remekül sikerültek. Már a 2. hónap vége felé szóval már a sokadik randinál jártak, amikor Gábor beszámolt párjának arról, hogy végre kapott egy fiútól olyan lélektani támogatást is, hogy elmerte mondani otthon a szüleinek, hogy Ő bizony meleg, és már van egy barátja is. Első sokk után az édesanyja (legyen Erzsi) rögtön a támogatásáról biztosította, míg a faterja (legyen Béla) annyit mondott, hogy Neki még ezt a dolgot emésztgetnie kell. Párnap múlva majd még beszéljenek róla, akár négyszemközt is. De ha tényleg szereted azt a fiút és Ő viszont szeret, valamint ha Ő is túl van már az otthoni beismerésen, akkor átfogja, tudni érezni a helyzetedet. A következő 2 hétben a szerelmesek majdnem mindennap találkoznak órák után. Remekül érzik egymást. Az egyik nap este bemegy Béla a fia szobájába, hogy beszéljen Vele erről a kialakult szituációról. Az örege a következőket mondja Neki: Drága Fiam! Köszönöm, hogy az elmúlt napokban türelmesen vártál és nem voltál rámenős. Tudom, hogy Te már nagyon várod az én valódi reakciómat. De mielőtt ezt elmondanám, elmesélek egy történetet Neked.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.62 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2015. 07. 30. csütörtök 16:17
nagy 0
#5 papi 2015. 07. 29. szerda 07:25
Nem nagy szám
#4 Rinaldo 2015. 07. 29. szerda 06:22
Gyenge,.
#3 cscsu50 2015. 07. 28. kedd 23:14
gyenge
#2 deajk2008 2015. 07. 28. kedd 11:44
nekem nagyon tetszett folytasd....9p
#1 Törté-Net 2015. 07. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?