A+ A-

A Malomban, a Malomban három tarka macska...

Rosé ittas születésnapi bulin, az étterem különtermében abban a fázisban járunk, amikor a felszínes meghívottak már leléptek, és csak a kemény mag maradt. A pasim legjobb barátja ünnepli a negyvenediket, látszólag igen boldogra sikerült a szülinap volt kaja, kis tánc, most már a beszélgetős fázisban vagyunk… A társaság nagy része dohányos, ezért a legtöbb időt kint töltik a teraszon, egy ideje már csak négyen ülünk a kényelmes alacsony fonott bútorokban. Csak néha váltunk pillantást Rudival, egymás mellett ülünk, de a simogatásaiból és a szorításaiból érzem, hogy be van indulva. Ilyen ez az alkohol. Az asztaltársaságunkból az egyik pasi elköszön, ő is hazamegy, későre jár. A másik srác, Gáborka kimegy vele, alkalmi dohányos, rágyújt. Ennyi elég is volt Rudinak, megához húz, és mélyen belecsókol a számba.
Egyik kezével hátulról átölel, és a tenyerét már fúrja is be a melltartóm alá, morzsolgatja a mellbimbómat, közben lágyan masszírozza a mellemet. A másik kezével beszáll a csókunkba. Először a nyakamat simogatja, a tarkómnál fogva húz magához, majd bedugja két ujját a számba. Miközben szopni kezdem az ujjait, a szemébe nézek, és odanyúlok az ölébe, a meredező farkát keresve. Nem sokáig kell keresnem, valóban keményedik, annyira jól esik neki az érintésem, hogy összeszorítja a szemét. Nadrágon keresztül masszírozom, ő kiveszi az ujjait a számból, és a nyálas kezével végigsimít az arcomon, majd beletúr a hajamba. Mindig ezt csinálja… A szex végére teljesen átrendezi a sminkemet, de nem érdekel, én is élvezem ezt a bujálkodást. A tarkómnál fogva szorít magához, és megint az az érzéki csók, mintha az egész fejemet le akarná nyelni. Őrölten be van indulva. Már meg is feledkeztem, hol is vagyunk, már csak ő létezik, mikor kinyílik a különterem ajtaja, Gáborka visszajött a dohányzásból.
Abbahagyjuk a csókolózást, de a kezét nem veszi ki a melltartómból. Gábor azt kérdezi, megzavart e valamit. Hát ennek még soha nem volt szexuális élménye, vagy csak zavarában kérdezte ezt, nem tudom. Egy pillanat csend után Rudi azt mondja, őt nem zavarja, és rám néz kérdően. Szóhoz sem jutok a meglepettségtől, Rudi felhúzza a fölsőmet, odahajol, és bekapja a mellbimbómat. Riadtan Gáborkára nézek, ő is megilletődött, és elindul az ajtó felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2015. 07. 30. csütörtök 16:23
Közepes
#5 papi 2015. 07. 29. szerda 07:26
Nem rossz
#4 deajk2008 2015. 07. 28. kedd 11:45
jó lett a történet.... tetszett a szex
#3 listike 2015. 07. 28. kedd 06:48
Írtál már jobbat is.
#2 feherfabia 2015. 07. 28. kedd 06:20
Nem nagy szám!
#1 Törté-Net 2015. 07. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?