A+ A-

A születésnap

Szia !
Lám, lám Kiscsillag! Sikerült felkeltenem a kíváncsiságodat?
Bizony, a Te Suguru barátod már elkezdte a negyvenedik évét, és ezzel sem kérkedni, sem pironkodni nem tud.
Tény, amit háborogva bár, de próbálok elfogadni.
A kerek évforduló ünneplésének a módja az, amivel méltán dicsekedhetem...
És most félre ne érts! Ismersz jól: soha nem becsültem sokra a Faszvitézeket, akik a szexuális teljesítményükkel hivalkodnak lépten - nyomon. Ez az írás sem arról szól! Inkább azt a boldog állapotot osztom meg Veled, hogy egyszerre élvezem két nő bizalmát és szeretetét! Sőt, így van ez, annak ellenére, hogy már régóta tudnak egymásról. Bár eleinte előfordultak apróbb viták emiatt, de mára sikerült elérnem, hogy elfogadják ezt - más számára talán visszatetsző - helyzetet.
Erzsi, aki a harmincnegyedik évében jár, már érett, tapasztalt asszony. A szexben aktív: mindig elkápráztat találékonyságával és temperamentumával! Kriszti más: huszonéves, doromboló, nyúlánk testű fekete cica, aki gyengédségével mindent elér. A Tűz és a Víz. Nem hinném, hogy e két szeretőt egy nőben valaha is megtalálnám!
Erzsivel találkozom ritkábban. Ő az, aki péntekenként vonatra ül kedvemért, hogy találkozhasson velem. Két hete, amikor itt járt, szeretkezés után épp a harisnyáját bogozta ki az ágyvégéhez kötött csuklóm körül, amikor megpedzettem a dolgot...
- Szóval hármast szeretnél? - nevetett rám. És a kisbarátnőd mit szól majd hozzá? Emlékezz csak vissza, a múltkor nagyon elrohant!
Emlékeztem... Kínos helyzet volt! Erzsivel ültünk épp egy presszóban, kézen fogva, amikor belépett Kriszti. Döbbenten állt meg a helyiség közepén, szemét elfutotta könny, és az elképedt pincérnek hátat fordítva rohant el. Úgy becsapta maga mögött az ajtót, hogy majd kiszállt belőle az üveg. Három hétig nem is találkoztunk. Már azt hittem, hogy vége, amikor egyszer csak felhívott:
- Nem érdekelt, hogy a feleségedet keféled! Nem érdekel most már az sem, hogy másik szeretőd van, és azt is keféled. De azt akarom, hogy itt legyél és kefélj meg engem is!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 03. 27. csütörtök 16:53
Jó volt.
#5 papi 2014. 01. 5. vasárnap 11:16
Egész jó
#4 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:36
Elmegy.
#3 pisti47 2009. 05. 27. szerda 05:43
Kár, hogy csak most fedeztem fel, olvastam el ezt a klassz történetet. De felfedeztem. Kedvet kaptam egy kis böngészésre. Persze, hogy tiz pontos nálam. Remélem még találok tőled írást. Üdv pisti47
#2 Denzel 2002. 03. 1. péntek 18:35
Kar hogy csak a vegen fedezte fel, hogy Erzsi analisan is aktiv. Igy nem probaltak ki a kedvenc pozom :) /azert meg 5 pontos/
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?