A+ A-

Üzleti tárgyalás 4. rész - Az üzlettárs

Másodpercek alatt gondolatok százai peregtek le az agyamban, mikor kiléptem a fürdőszobából egy szál törölközőbe csavarva, és megláttam, hogy Noel nincs egyedül, az üzlettársa Andrew is ott áll a nappaliban. Éreztem, ahogy elvörösödök, és teljesen zavarba jövök. Noel észrevette, hogy meglepődtem, és nem igazán tudom kezelni a helyzetet, ezért a segítségemre sietett
- Ő itt Andrew, de gondolom ismered őt is. Szeretne velünk meginni egy kis bort, ha nincs ellenedre. – mondta mosolyogva
- Igen ,ismerem. Bár eddig csak az irodában találkoztunk. Kicsit szokatlan így ebben a környezetben, de nincs ellenemre, hogy borozgassunk egy kicsit.
Nem akartam hinni a fülemnek. Ezeket én mondtam volna? Hogy nincs ellenemre? Igaz, ami igaz, valóban kíváncsivá tett a dolog. És éreztem, hogy a puncikámat sem hagyja hidegen egy kis borozgatás hármasban. Úgy ahogy voltam, törölközőben leültem az egyik székre, épp Noellel szemben. Andrew mellettem foglalt helyet, és mivel sikerült megbirkóznia a borosüveggel, töltött mindhármunk poharába egy kicsit. Nem igazán értek a borokhoz, de ez finom édes vörösbor volt. Amin megittam, éreztem, hogy a fejembe száll, és kezdem kicsit könnyedebben venni a dolgokat. Elkezdtünk beszélgetni először csak semleges, üzleti dolgokról, majd valami „véletlen” folytán egyre intimebb témák kezdtek szóba kerülni. Azon vettem észre magamat, hogy két pasival beszélgetek a szexről, a vágyaimról olyan nyíltan, mint még soha senkivel. Talán a bor hatására, talán magamtól is megtettem volna, de nem ellenkeztem, mikor Noel felállt, megfogta a kezem, és a kanapéhoz vezetett. A szeme sarkából láttam, amin Andrew is feláll, és kissé távolabb leül az egyik fotelben.
- Gyere baby, meglátod élvezni fogod. Most kipróbálhatod, amire régóta vágytál. Tudom, hogy te is akarod.
- Zavarba hozol, de igen, bevallom régóta fantáziálok arról, hogy milyen lehet két pasival egyszerre.
Noel hozzám hajolt, átfogta a derekam, másik kezével pedig az arcomat, és megcsókolt. Hosszan szenvedélyesen. Éreztem amint keményen meredezik a farka a nadrágjában, és alig várja, hogy kiszabadulhasson. Gyengéden leoldotta rólam a törölközőt, és én ott álltam előttük anyaszült meztelen. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem voltam zavarban a két pasi tekintetétől, de sokkal intenzívebb érzés kerített hatalmába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 08. 17. hétfő 06:55
Nagyon jó
#4 Pavlov 2015. 08. 4. kedd 21:37
Tényleg közepes... Hol a szenvedély?
#3 veteran 2015. 07. 30. csütörtök 10:20
Közepes
#2 Rinaldo 2015. 07. 21. kedd 15:23
Szuper.
#1 Törté-Net 2015. 07. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?