A+ A-

Lelkes fantáziám

...A szíve a torkában dobogott, izgatottan várta Kristófot. Közben illatos mécseseket gyújtott, és megágyazott. Nem sokára kopogtak az ajtón. A lány testét bizsergés járta át, szaladt az ajtóhoz és szinte feltépte azt. Kristóf izgalomtól csillogó szemmel állt a küszöbön. Mikor megpillantotta Szofit a piros hálóingben, ajkai széles mosolyra húzódtak. Belépett a lakásba, átnyalábolta a lány testét, majd belökte maga mögött az ajtót. Olyan szenvedéllyel csókolta meg, hogy az egész testük beleremegett.
Felforrósodva lépdeltek egészen az ágyig, míg kezeik sietős mozdulatokkal hámozták ki testüket a feleslegessé vált ruhadarabokból. Kristóf hanyatt döntötte Szofit az ágyon és szétnyomta a combjait. Szájával a lány csiklójára tapadt, amitől az reszketve nyögött fel. Mohón szívta és ütögette lágyan a nyelvével a pici gombot a szeméremajkak találkozásánál, egyre mélyebbre taszítva Szofit a kéjes őrületbe.
A lány csípője vadul vonaglott a nyelve alatt. Szofi izgatottsága, kéje, vágya kimondhatatlanul feltüzelte a férfit. Érezte a farkában a vér lüktetését. Ajkaival hirtelen indult el felfele a lány testén, keményen ágaskodó mellbimbóin elidőzve egy darabig. Nyalta, cirógatta, szopogatta a kis csúcsokat és élvezte, amint Szofi felajzva vergődik alatta. A lány felemelte a lapockáját, Kristóf a háta alá nyúlt, egészen magához szorította Szofit és ügyesen átfordult vele. Szofi a férfi csípőjére ült, mellbimbója még mindig Kristóf forró ajkai közt reszkettek. Érezték a kétségbeesett vonzalmat, a szabályos őrületet, ahogy nedveiktől csatakos nemi szerveik össze-összeértek. Szofi váratlanul hajolt Kristóf ajkaihoz. Puhán belemart a finom, érzéki húsba, nyelve izgatottan futott végig rajta. A férfi követelődzve ragadta meg a kecses női csípőt, de Szofi nem hagyta magát. Irányítani akart, ő akarta megmondani, mikor hatolhat be a puncijába. Fogai közé vette Kristóf fülcimpáját és hagyta, hogy vágyának hangjai kitörjenek a torkából és a férfit fülein át ingereljék. Ujjai Kristóf állába mélyedtek, szorosan fogta, mintegy kényszerítve a férfit, hogy a szemébe nézzen, hogy egyetlen pillanatra se fordulhasson el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2016. 02. 14. vasárnap 15:17
Lyó lett.
#8 Rinaldo 2015. 07. 3. péntek 06:38
Szuper.
#7 sikamika 2015. 07. 2. csütörtök 13:55
5pont.
#6 veteran 2015. 07. 2. csütörtök 13:22
Szerintem is max. közepes.
#5 papi 2015. 07. 2. csütörtök 09:07
Elmegy
#4 Andreas6 2015. 07. 2. csütörtök 06:30
Szerintem is csak közepes. Semmi kerettörténet, csak az aktus leírása. Nem tud lekötni.
#3 feherfabia 2015. 07. 2. csütörtök 05:24
El tudnám viselni!egész jó!
#2 A57L 2015. 07. 2. csütörtök 04:06
Közepes lett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?