A+ A-

A lakástulajdonos fia 2-3. rész

2. rész
Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...
Elkezdődött a csajos este Krisztinél, itt vagyunk mind az öten. Ildi barátnőm nagyon nőies lány. Alacsony termetét mindig gyönyörű és hihetetlenül magas tűsarkú cipőkkel ellensúlyozza. Én az első lépéskor kitörném a bokám benne. Ma este fekete egyrészes miniruhát visel egészen mély dekoltázzsal. Még a melltartója is kilátszik alóla néhány mozdulatnál. Kriszti farmersortot visel, fekete „v” nyakú feliratos pólóval, ami teljesen ráfeszül hibátlan alakjára. Szettjéhez egy western jellegű, lyukacsos bakancsot vett fel. Ő kicsit fiúsabb stílus. Barbi mindig kihívóan öltözködik, most sincs ez másképp. Szinte a hatalmas fülbevalója a legnagyobb ruhadarab rajta, amit visel. Fekete miniszoknyában és tigris mintás haspólóban van. A szoknya fölött egy arasznyival kezdődik csak a felsője, szabadon hagyva a hasát. A legvisszafogottabb barátnőm Lejla. Ő mindig jó kislány volt, aki hisz a nagy szerelemben és az igazi romantikában. Most is piros blúz van rajta egy fekete térdig érő szoknyával és babacipővel. Messziről sugárzik róla, hogy jó kislány. Rajtam egy egyszerű testhezálló világos farmer van, fekete magassarkú és egy fekete csőtopp, ami szabadon hagyja vállaimat, de kellőképp rám simul ahhoz, hogy megmutassa a telt kebleimet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 06. 26. péntek 10:58
Egyáltalán nem tetszett.
#6 feherfabia 2015. 06. 24. szerda 05:46
Közepes!
#5 veteran 2015. 06. 23. kedd 13:37
Klasz.
#4 veteran 2015. 06. 23. kedd 13:36
KLASZ:
#3 papi 2015. 06. 23. kedd 07:51
Nagyon tetszik
#2 A57L 2015. 06. 23. kedd 04:07
Nagyon jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?