A+ A-

Spontán szex - A vadak ura 2. rész

Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját meg a torkát. Kecses kis vékony ujjai önkéntelenül is a lábai közé tévedtek, amikből úgy tűnt el három is egyszerre a farok tágította, nedves kis lyukában, mintha vákuum kerítette volna hatalmába őket.
Teljesen letaglózta ez a vehemencia a férfit, csak kapkodta a levegőt és tátott szájjal bámulta ezt a lehengerlő látványt, amit csak tetéztek a csaj huncut, játékos beszólásai, amiket kézimunkával egészített kit:
- Ugye szereted ha így kényeztetik a farkad, mi?... Egész nap tudnám szopni!... A te kis kurvád imádja a farkadat!... Mártsd bele minden lyukamba! - majd a heréitől a makkja hegyéig végignyalta, őrjítően lassan és közben végig a szemébe nézett éhes szemeivel.
- Ügyes ribanc vagy te, látod? Így kell ezt csinálni! - próbálta a legkomolyabban válaszolni a srác, de majd szétrobbant az agya az élvezettől. Szinte csak kapkodta a levegőt. Nem csak azt élvezte, hogy milyen technikásan dolgoznak a farkán, azt is, hogy ennyire kívánhatja valaki. Csak úgy sugárzott a nő szeméből, hogy menten fel akarja falni, nem tud betelni az érintésével, csak többet és többet akar, egy fékezhetetlen erő készteti hogy az övé legyen. Testük érzékei annyira felerősödtek, hogy a legfinomabb cirógatás, leggyengédebb hajtincs félresöprés, komótos simogatás, olyan élvezet hullámokat gerjesztett, ami végigsöpört bőrük egész felületén, mint egy szökőár. Nem akkora hullámokkal mint egy orgazmusnál, de szépen lassan egyre magasabbak lettek, építkeztek, alattomosan kúsztak felfelé, pendítettek meg olyan húrokat, amikről nem is tudták hogy léteznek, de imádták! Bármit megtettek volna egymásnak. Tartogatott még finomságokat a férfi a tarsolyában, így mielőtt újból elélveztek volna és teljesen eszüket vesztik, megragadta a nőt a karjánál fogva és talpra állította. Szinte felrántotta a földről. Ruhája felső része a derekán maradt ugyan, de a szoknyarész lehullott a hirtelen mozdulattól. A lány olyan kétségbeesetten nézett a férfira mint egy kislány, mikor elveszik tőle a játékbabáját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2016. 03. 20. vasárnap 14:20
Szép és jó, de kár, hogy nem volt a végén átnézve valakivel, hogy az apró megfogalmazásbeli hibákat kiküszöböljétek.
#6 vakon53 2015. 12. 27. vasárnap 10:34
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy 10 pont!
#5 tomi19 2015. 06. 19. péntek 10:12
Jóféle 10 pont
#4 papi 2015. 06. 18. csütörtök 09:49
Nem rossz
#3 feherfabia 2015. 06. 18. csütörtök 06:28
Közepes!
#2 A57L 2015. 06. 18. csütörtök 04:31
Elég jó írás.
#1 Törté-Net 2015. 06. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?