A+ A-

Üzleti tárgyalás 3. rész - Az igazi vágyak

Az iménti félórás rövid, de annál tartalmasabb menet mindkettőnket kifárasztott, ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy frissítő zuhanyozás az, ami segít. Noelnek hatalmas fürdőszobája volt, kényelmes sarokkáddal, amivel szemben egy plafonig érő tükörfal volt. Mikor legelőször körbevezetett a házában, már akkor feltűnt, és egyből beindította a fantáziámat.
Kézen fogva húzott maga után, pajkosan mint egy kisgyerek.
- Gyere, zuhanyozzunk egyet cicababa – kérte ellenállhatatlan mosollyal.
Beléptünk a kádba, én háttal a tükörnek, szembe vele. Keze a derekamra siklott, onnan le a seggemre, és játékosan belecsípett. Megnyitotta a zuhanyt, amiből kellemesen meleg vízsugár kezdett folyni – Noel közreműködése folytán – először csak a nyakamra, majd a mellemre, végig a hasamra, a szeméremdombomra, a popsimra, egészen addig, míg minden egyes porcikámat össze nem vizezte.
- Na ebből elég legyen nagyfiú, ide azzal a zuhanyrózsával – szóltam rá tettetett bosszúsággal.
Kényelmesen elhelyezkedett a kád ülőkéjén, és tűrte, hogy tetőtől talpig megmosdassam, végigsimogassam minden testrészét. Miután végeztem a művelettel, ő még mindig ülve maradt, én elé térdeltem úgy, hogy lássam magam a tükörben. Láttam, hogy tudja, mire készülök, mert a farka ismét duzzadni kezdett, de még nem volt teljesen merev az előző menet okozta fáradtság miatt. Lassan kinyújtottam a nyelvem, és mintha elsőnek ízlelném, incselkedni kezdtem a makkjával. Épp csak megérintettem, körbenyaltam. Minden kis érintésemre egy-egy lüktetéssel reagált, és így alig telt el néhány másodperc, ismét egy tettre kész, hatlamas kőkemény dákóval találtam szemközt magam.
Soha nem láttam még magam szex közben, így kissé szégyenlősen néztem a tükör felé, félve, hogy mit érzek majd, ha meglátom magam, ahogy egy fasz himbálózik a szám előtt. Noel észrevehette a zavaromat, mert így szólt:
- Gyönyörű vagy baby, nézd meg magad. Ne félj, majd én segítek neked, te csak nézd a tükröt.
Ezzel egyik kezével érzékien a hajamba túrt, másikkal pedig a farkát a számhoz irányította. Önkéntelenül engedtem neki, hogy egyre beljebb tolja, egészen addig, míg szinte fulladozni nem kezdtem tőle. Egyszerűen nem bírtam elszakítani a tekintetem a tükörről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 17. szerda 22:01
Nem rossz kezdésnek
#4 veteran 2015. 06. 16. kedd 13:29
Gyenge.
#3 Rinaldo 2015. 06. 16. kedd 06:54
Alakul.
#2 A57L 2015. 06. 16. kedd 04:18
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?