A+ A-

Egy házaspár története

A férj és a feleség nagyon szerették egymást, egyáltalán nem terveztek semmi hosszutávu szexkapcsolatot, egy harmadik féllel. Ami a feleséget illeti 30éves nagyon, szép, dekoratív, csinos szőke nő volt, és ráadásul borzasztóan konzervatív. Az első időszakban, amikor összejött, teljesen távol állt tőle az, hogy egy feleség vagy egy férj mással szexeljen.Először a férjnek se jutott eszébe hasonló gondolat. 8 év házasság után észrevették magukon, hogy azok a szexfilmek érdeklik őket a legjobban, ahol ketten dugnak egy nőt, főleg, ha a férj dobja be a nejét a közösbe.Amikor együtt nézték az oktatófilmeket, szándékosan mindig a 2 férfi és 1 nő felállásos filmeket részesítették előnyben. A filmnézés természetesen soha nem fejeződött be, a férj mindig arra lett figyelmes, hogy a neje teljesen beindul. Ezután elkezdett beszélni szex közben neki, hogy mi lett volna, ha ő van a csaj helyében, és a férj szerepében meg a férjed?!Először még a feleség nem válaszolt a férj kérdéseire, de észrevette, hogy borzasztóan élvezi, ahogy beszél róla.
Később már bátran azt mondta, hogy nagyon izgatónak találja, amikor szex közben ilyen dolgokról beszél neki a párja.Ekkor a férj rákérdezett, hogy mi lenne, ha tényleg kipróbálnák egy másik pasi bevonásával a szexet?
Feleség azt felelte, szó se lehet róla, csak beszélgetni jó róla ez csak puszta fantázia.Pár nappal késöbb a férj meglepte az asszonyt egy vibrátorralt, és megkérte rá, hogy szexelésük közben használja bátran.A feleségnek Nagyon tetszett a dolog, főleg akkor, amikor a férje szopatta és ő meg feldugta magának a vibrit.A férj tovább probálkozott ostromolta, hogy szerinte egy igazi, vastag, hosszú és kemény fasz biztos jobb lenne a puncijában.Egy pár nap eltelte után, az asszony rákérdezett a férjénél, hogy valoban nem zavarná e a férjét, ha látná ahogy egy másik pasi megdugja őt? Erre spontán válaszolta a férje, hogy nagyon szeretné látni, ahogy egy idegen pasi kinyalja, megdugja, leszopatja.Ez nem szerelemről szólna, kizárólag a szexről, az élvezetekről. Ő csak annyit mondott, ezen gondolkodnia kell, mert ő nagyon szégyenlős, és nem tudná vele megtenni. Ráadásul nincs is olyan személy, akivel kipróbálhatnák.Meg mi van akkor ha szex közben ő meggondolja magát, és akkor a pasi ott marad hoppon? Erre férje azt felelte, hogy olyan személyt keresünk, aki toleráns lesz, és aki neki is bejön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 4. péntek 12:49
Sikamika, írjálmég ijeneket.
#8 Bob__ 2015. 06. 12. péntek 08:47
Bele olvastam anno a csajom római jog jegyzetébe, na abban több izgató dolog volt mint itt smile
Ez így rettenetes, lehetett volna személyesebbé tenni. Eleve nem is tudjuk a két főhős nevét, csak a buliba bekerülő Lacikáét.
Ez így a nullát súrolja.
#7 papi 2015. 06. 12. péntek 08:41
Jobban szeretem a két nő egy férfis felállást.
#6 veteran 2015. 06. 12. péntek 08:24
Ez már elcsépelt változat.
#5 gyuri0926 2015. 06. 12. péntek 07:32
Ez egy nulla ráadásul van sokkal jobban megírt változata egy másik oldalon
#4 Rinaldo 2015. 06. 12. péntek 06:56
Kis szende.
#3 feherfabia 2015. 06. 12. péntek 05:53
Kezdetnek nem rossz!
#2 A57L 2015. 06. 12. péntek 04:09
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2015. 06. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?