A+ A-

Titok

Kamill 55 koráig örök agglegényként élte kicsapongó életét. Marketing menedzserként milliós havi jövedelmekre tett szert. A munkáját elismerték. Nem volt ő rút, sem alacsony, sem kövér. Egy 172 cm-es, kisportolt (teniszezett) sármos, fekete, göndör hajú zöld szemű álomlovagként hatott külsőre. A nők kifejezetten buktak rá.
Sok nőt elfogyasztott életében, három zabigyerek után fizetett gyerektartást, és remek kapcsolata volt gyerekeivel és azok szülőanyjaival. Lakását özvegy szomszédasszonya tartotta rendben, és a bevásárlásokat is ő intézte. Kamill vendéglőben étkezett, csak a reggelit és vacsorát készítette el magának.
Szeretett a Duna parti sétányon egy-egy vendéglő teraszán eltöltött konyakozás, esetleg fagylaltozás, vagy somló galuska elfogyasztása után sétálgatni. Ha éppen hosszabb-rövidebb ideje nő nélkül volt, akkor elnézegette a pesti Duna parton korzózó gyönyörű testű pasivadász fiúkat. Ez lett a veszte. Egy négytagú 15-17 év körüli banda kinézte magának. Közülük a legszebbet, Robit állították rá.
Csak a megfelelő alkalomra vártak, hogy tőrbe csalják. Szép nyári este volt. Kamill befelhősödött tekintettel mustrálta végig elhaladtában a felkínálkozó fiúkat és átfutott az agyán, mi lenne, ha? És mit ad az isten: eljött az alkalom. A gyönyörű, szőke, piros arcú, karcsú fiú az egyik hirdetőoszlopnak dőlve sírt. Kamill hozzálépett, megfogta a vállát és megkérdezte:— Miben segíthetek, kisöreg?
A fiú fodros ajkait szóra nyitva, könnyeivel küszködve a következőket mondta.
— Kiraboltak. Elvették a pénzemet, a zakómat, és a hátizsákomat minden holmimmal együtt. Nincs hová mennem.
— Szüleid, vannak, azokhoz hazamehetnél?
– Erdélyi vagyok. Pénzt keresni jöttem át két hónapja. Minden, amit kerestem odaveszett. Csak az útlevelem maradt meg, mert a farzsebemben tartom.
Kamill megszánta és a libidója is emelkedni kezdett. Tesztoszteron szintjét felkorbácsolta a fiú hihetetlen szépsége és kisugárzása. „miért is ne, egyszer ezt is ki kell próbálni!” Futott át agyán és így válaszolt neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 12. péntek 08:36
Nem igazán tetszik.
#4 Rinaldo 2015. 06. 12. péntek 06:10
Megérdemelte.
#3 veteran 2015. 06. 11. csütörtök 08:59
Nagyon gyenge.
#2 A57L 2015. 06. 11. csütörtök 04:41
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?